Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.![]()
martwiłam się czy wszystko ok
nawet ostatni Ci życzenia składałam, bo urodziny miałaś
trzymaj się cieplutko i gratuluję Kruszynki

Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.![]()
bardzo sie ciesze ze masz juz synusia przy sobie:-)i oczywiscie gratuluje Ci z calego serca,no i wpadaj tu czesciej;-)
czyżby to jakiś początek...hmmm

Ja od rana czuje że mnie brzuch na okres pobolewa...cały czas tak samo ciągły niezmieniający się bólczyżby to jakiś początek...hmmm
No zobaczymy...do torby dopakowałam kosmetyki i kocyk dla małej więc gdyby cos to jestem gotowa![]()
.
,nigdy nie miałam okazji go zauważyć.Mam nadzieję,że mi dróg nie zasypie do czwartku-bo tak zapowiadają śnieżyce na jutro,bo muszę sama autkiem pojechać 40km do mojego lekarza.