Serduszko1
Fanka BB :)
Kinia a moze akurat Cie zostawią na wywołanie... skoro masz 5 dni do terminu... No ale lekarze sa różni wiec nigdy nic nie wiadomo w kazdym badz razie trzymam kciuki i czekam na wieści

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja miałam,ale to były nieregularne,ale rozmawiałam z koleżanką co urodziła dwa tygodnie temu i mówiła że to to-więc-boli mocno brzuch,ciągnie ci go w dół,ale tak mocno,masz ból od krzyża w dół,ból z przodu miednicy,taką kość masz z przodu,też cholernie boli,ból w cipce,a raczej takie kłócie,brak ci tchu-takie wrażenie jakby ci oddechu brakowało,no i muszą być regularen co 10-15 min.Dzień dobry dziewoje, jak tam co tam ja mam dzisiaj termin z USG porodu i coś sie poczuwam że może być dzisiaj ciekawie mała ciągle wpycha mi sie za rzebra z prawej strony ciągle mam zgage i pobolewa mnie brzuszek i mam rozwolnienie. Swoją drogą jak rozpoznać skurcze? jak bede się czuła jak mnie złapią wszystkie gazety czytałam i nigdzie nie pisza jak to się objawia tylko że są .a mnie to martwi że błędnie rozpoznam pojade do szpitala i będzie zonk.![]()
acha no zobaczymy ciekawe kiedy ten poródja miałam,ale to były nieregularne,ale rozmawiałam z koleżanką co urodziła dwa tygodnie temu i mówiła że to to-więc-boli mocno brzuch,ciągnie ci go w dół,ale tak mocno,masz ból od krzyża w dół,ból z przodu miednicy,taką kość masz z przodu,też cholernie boli,ból w cipce,a raczej takie kłócie,brak ci tchu-takie wrażenie jakby ci oddechu brakowało,no i muszą być regularen co 10-15 min.
im bliżej tym bardziej sie boje hehe
to ty masz małża a nie męża hehe bedzie lepiej .Wyłącz telefon jak śpisz no chyba że stacjonarny (choć też można) Ja dzisiaj po 5 poszłam spać bo mnie zgaga męczyła i brzuch bolał sikałam co 5 min i ogólnie młodej Karolince spodobały się żebra mamy i mi wkłada coś (rękę lub nogę) pod żebra. Ból jak ... ale trudno łobuz to łobuz a biodra też bolą jak każdego jeszcze troszke i będzie po bóluWitajcie Dziewczynki
U nas coraz gorzej.... Jak się nie położe to bolą biodraCałe noce nie śpie, a rano jak Małż wyjdzie do pracy to dopiero usypiam, ale nie na długo, bo ktoś sobie o mnie zawsze przypomina i dzwoni
Jak nie z pracy to rodzinka
Dobrze że to już niedługo....