Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorsze ze to jest duża amerykańska firma w której jakieś standardy powinny obowiązywać ale jak widac niestety chamstwo sie wciśnie wszedzie.Jest to tragiczne, ale niestety prawdziwe w dzisiejszych czasach...
Dziewczyny jakie sa Wasze plany ? Po tym l4 planujecie wrocic do pracy ? Czy dalej na l4 ?
więc wolę się być spokojna:-)Dokłądnie kochana ja też mam pracę w której stres i pęd to normalka dlatego cieszę sie ze jestem teraz na urlopie wychowawczym bo tymrazem obawiam sie ze wykonczyłabym się.Ja chyba zostanę już na L4 do końca ciąży, bo wolę spokojnie być w domu, a poza tym mam trochę stresującą pracę i różni ludzie tam przychodząwięc wolę się być spokojna:-)
I to jest właśnie najgorsze.Ech no wlasnie. Moja praca tez jest stresujaca. Tyle, ze wiem, ze jezeli bede do konca ciazy na l4 to beda musieli zatrudnic kogos na moje miejsce, bo nie moze mnie nikt z pracujacych osob zastapic i wtedy nie mialabym po co wracac...![]()

Wogóle t ja odrazu po macierzyńskim wróciłam do pracy i bardzo sie starałam zeby wszyscy byli zadowoleni, ale niestety malutka zaczęła mi powaznie chorować i nie miałam innego wyjścia jak tylko urlop wych bo jak poszłam na nia na zwolnienie to już niestey nie fajnie. A nikomu nie zyczę tego co przeszłam przez kilka tyg.![]()