reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Witam Kochane.... Wczoraj zasnęłam o 2 w nocy.... Ale za to spałam do 13 po południu... Moj sie wszystkim zajął i jeszcze zrobił mi sniadanko do łóżka... :))) KOcham go za to... :))) Dzis juz jest lepiej choc krwawie jeszcze dość mocno...
No i juz nie mamy prezydenta.... Straszna tragedia.... Tyle dzieci osieroconych ... W głowie sie nie mieści jak z chwili na chwile moze zginąć tyle ludzi..... Przykre to jest :(((

reklama
:* :* Asiu :* :*
Właśnie złożyłam kondolencje .... cały czas nie moge w to uwierzyć.... tyle ludzi i znów na ziemiach Katyńskich.... znów polacy WIELCY POLACY .... eh.... Polska juz nigdy sie nie otrząśnie po tej tragedii.... To juz nie ta Polska :(((((((((((((((

:( ech ...

takie zycie ;/ ... czlowiek mysli ze jest cudownie a nastepnego dnia juz go nie ma ;(

ja nadal nie moge w to uwierzyć ;(

jestem jedyna chyba co wolala śp Kaczynskiego od Tuska .. :(

Ja nie byłam jego zwolenniczka ale w takich okolicznościach to nie istotne.... Zginął wielki człowiek i Polska odczuje bardzo boleśnie jego odejście....

Nic Kobietki ide sie połozyc....choć wcale sie nie chce spac.... tyle wrażeń i jeszcze to ze spałam do 13....
Aha Kobietki ustaliłam Kubie jedne godziny jedzenia i powiem Wam ze śpi mi bardzo ładnie i nie mamy problemów z brzuszkiem ... i jest więcej kupek :))) czyli chyba dobrze zrobiłam teraz je co 4 godziny 230ml... w miedzy czasie jak chce to dostaje herbatki ale wypija tylko 30-40 ml... Co o tym sądzicie??? Spokojnej nocy Kochane
Dobranoc

Nic Kobietki ide sie połozyc....choć wcale sie nie chce spac.... tyle wrażeń i jeszcze to ze spałam do 13....
Aha Kobietki ustaliłam Kubie jedne godziny jedzenia i powiem Wam ze śpi mi bardzo ładnie i nie mamy problemów z brzuszkiem ... i jest więcej kupek :))) czyli chyba dobrze zrobiłam teraz je co 4 godziny 230ml... w miedzy czasie jak chce to dostaje herbatki ale wypija tylko 30-40 ml... Co o tym sądzicie??? Spokojnej nocy Kochane
Dobranoc

Ile????
to ja się cieszę,że Milenka zaczęła mi jeść 100 co 4 godziny,a tu proszę 230:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

100 ;o co 4 h ? ;o

moj to je 180 co 2-3 h ;/

wlasnie sie dowiedzialam od mojego M bo dzwonil ze znal tych Gen . co zgineli ;( normalnie plakal ....

moj duzy chlopak plakal ;(

[*] ;( 2010 ... cos sie skonczyło ....

2fdc42c486.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Kochane w ten smutny dla Polaków dzień.
Mój dziś znowu na szkoleniu a ja sama z dziećmi, tzn. starsze poszły do mojej siostry to mam trochę spokoju, a Maja jeszcze śpi.

hej kochana
ja też ciągle sama w domu z małym... TOmek ciągle w pracy dzisiaj 10 godzin...jutro tak samo..... ehhh

fajnie było by jakoś w lato się spotkac w realu co?

agapciu my też się za tobą stęskniłyśmy... no bynajmniej ja na pewno...
z powodu tragedii jaka spotkała POLskę odwołałam wizytę kolezanki, chciałam pojechac z małym pod pałac prezydencki i zapalic znicz.... ale okazało się że przez to autobusy jeżdża jak chcą i żadnego niskopodłogowego przez pół godziny nie było więc zwątpiłam i poszłam tylko z małym na spacer.....
jak narazie nie pada....
No to mi trochę raźniej że ty też sama. Jak będzie mi smutno i ciężko to sobie od razu o Tobie pomyślę.
Co do spotkania to pewnie że byłoby fajnie się spotkać i jestem za. Cieszę się że ktoś za mną tęskni. Czasem jak mi smutno, ciężko i wogóle jakoś tak źle to dobrze jest wiedzieć że jest ktoś taki kto czasem w ogromie obowiązków pomyśli o tobie. Cieszę się że jesteście.:)

reklama
przykre no ale Takie zycie nic nie poradzimy to poprostu pechowy wypadek.. trzeba zyć dalej .
a pozatym u nas weekend spokojnie zleciał

Do góry