Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a mnie kuje w bokutak jak by jajnik ;/ boli jak cholera ;(
buuu to nie mam kochana pojęcia......juz mialam okres ;(
Hejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??
ja kupiłam piękny becik przed porodem i ... ani razu go nie użyłam..... mały urodził się za duży i było mu nie wygodnie w beciku..... poza tym zagorąco.... nauczył się spac pod kocykiem i za chiny nie chce się przerzucic na kołderke..... więc jeśli mu zimno to go przykrywam drugim. heheh patrycja mój też skopuje z siebie kocyk..... hehheh dla tego zawsze w zanadrzu mam drugiHejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??
kinia,ja wcale nie używałam becika-jest niewygodny,robiłam z kocyka taki rożek,a teraz tylko przykrywam Misia kocykiem.Nawet chrzciłam go w ubranku,a nie w becie.-a miał wtedy 5tygodniHejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
joasia może to już dni płodne i jajeczko się uwalnia,więc czujesz ból owulacyjny?zalezy ile dni temu miałaś okres.dziewczyny a mnie kuje w bokutak jak by jajnik ;/ boli jak cholera ;(