reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja albo u mnie coś nie tak albo są cztery takie same twoje posty hehehe
ciekawe czemu...... coś to forum ostatnio wariuje .... na dodatek wariuje mi klawiatura..... spragniona chyba była i m ją słodką kawą zalał heheheh i teraz częśc literek się tak klei że szok...hehehhe
patrycja z biedronki mówisz i są dobre? hmmmm musze tylko jakąś biedronkę w pobliżu znaleźc.... trzeba popróbowac....
ja Wam powiem że na przykład chusteczki mokre przetestowałam pampersa te softy, bambino i haggies... i najbardziej zadowolona jestem z haggiesków.... napoczątku myślałam że beda do d... bo w dotyku jak mokry papier... ale świetnie ścierają wszystko z tylka i nie rwą się i nie schną...... a pampersowe takie szmateczki... wysychają jak się paczki nie domknie .....

JOAsia może przed okresem Cie kłuje?

Hej dziewczyny jestem wykończona.....
Ciężki dzien nareszcie za mna:)
Meganne ja nie umiałam w ogole wysłac tej odpowiedzi a jak juz sie udało to wyskoczyły az 4 ..... Asiu a jest to kłucie moze z prawej strony????

Hejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??

Ja juz go nie trzymam w beciku od ok. 3 tygodni bo z niego wyrósł hahaha przykrywam go tylko kocykiem bo ciepło mamy no ale to jest małe wiercidupsko i cały czas skpouje z siebie ten kocyk ;)))

I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??
ja kupiłam piękny becik przed porodem i ... ani razu go nie użyłam..... mały urodził się za duży i było mu nie wygodnie w beciku..... poza tym zagorąco.... nauczył się spac pod kocykiem i za chiny nie chce się przerzucic na kołderke..... więc jeśli mu zimno to go przykrywam drugim. heheh patrycja mój też skopuje z siebie kocyk..... hehheh dla tego zawsze w zanadrzu mam drugi:p
oho mój króliczek się budzi chyba....

a więc ja uciekam do mojego misiaczka..... niedługo będziemy się kąpac..... poczekamy na tate... zjemy i spacku... aw tedy mama bedzie mogła się wykąpac i też poołożyc się do łóżeczka.... ehhh

Sorry dziewczynki,ale jakoś brak czasu,by tu z Wami pobyć,nadrobić zaległości.Mój mąż dzisiaj wyjechał-więc to mój podwójnie smutny dzień-zobaczymy sie dopiero za około 6tygodni :( muszę radzić sobie ze wszystkim sama,liczyć tylko na siebie 24 h/dobę,mąż dużo mi pomagał i wyręczał mnie w wielu zajęciach,przy synku i przy pozostałych dzieciach,wyprawiał ich do szkoły,odbierał najmłodszą córkę ze szkoły,gotował-teraz to już sama wszystko muszę-mam nadzieję,żesobie poradzę,byle zdrowie dopisało mi i dzieciom.Najtrudniej będzie zrobić zakupy w mieście,gdzie muszę dojechać autem,w aucie nie mieści się mój wózek-za mały bagażnik,a wózek duży,z ogromnymi kołami,teraz myślę,jak to zorganizować,małego w nosidełko ,które się nosi z przodu jak plecak?-mam takie,ale czy to nie za szybko,ono ma usztywnione plecy,bo taknormalne na rękach to odpada.

kinia,ja wcale nie używałam becika-jest niewygodny,robiłam z kocyka taki rożek,a teraz tylko przykrywam Misia kocykiem.Nawet chrzciłam go w ubranku,a nie w becie.-a miał wtedy 5tygodni
dziewczyny a mnie kuje w boku :szok: tak jak by jajnik ;/ boli jak cholera ;(
joasia może to już dni płodne i jajeczko się uwalnia,więc czujesz ból owulacyjny?zalezy ile dni temu miałaś okres.
Jajuż tez po okresie jestem,dostałam go gdziś w 5tym tygodniu po porodzie-bo prawie nie karmiłam piersią,więc myślę,że płodnośc już wróciła też

Uciekam,bo mały sie obudził,a teraz już go mąż nie zabawi,bo go nie ma i strasznie mi z tym źle,jak ja się przyzwyczaję o nie wiem,będzie mi bardzo ciężko-dzisiejszy dzień,najtrudniejszy i cały tydzień się będę przyzwyczajała,zwłaszcza,że mąz teraz był bardzo długo w domu,najdłużej od kilku lat

reklama
my sie witamy :* wczoraj dzien straszny nie radzilam se ;/ jak maly plakal to szalu dostawalam :( az mi teraz glupio jest ;(

dzis moj M wraca ... o 14 bedzie na okeciu ... to tak kolo 17 bedzie kolo mnie :*

dzis posprzatam , wyjde z malym na spacer i ugotuje obiadek :*

a tak poza tym to co tam u was ? :*

anne przykro mi :( moj tez byl w delegacji i nie bylo latwo ... ale daz rade :* bo my silne babki jestesmy :* glowa do gory!!! :*

Do góry