Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Twój Skarb ma takie same wymiary jak Majka. W końcu tego samego dnia urodzone.Cześć dziewczyny wczoraj byliśmy na szczepieniu waży 8.700 kg i 70 cm ma.Lekarka stwierdziła że Krystek jest bardzo żywy jak na 7 miesięcy. Kupiłam małemu nocnik i go posadziłam na nim mówiłam do niego sisisisi żeby zrobił siku do nocnika to ten tylko się popatrzył na mnie i się uśmiechnął. A dziś rano to zrobił kupkę do nocniczka.
MisiaM:Jak się nazywa ten rozgrzewający balsam?
joasia89: Mój jakoś 2 tygodnie temu miał katarek( leciała mu woda z nosa) i trochę kaszlał, byliśmy u lekarza to stwierdził że mu nic nie dolega i może to być na tle alergicznym.
izulka15:Bardzo ciekawe z tym miganiem.

Kinia to twój bąbelek już sam staje??????I my sie witamy;-)
Ja tez dzisiaj bylam z bablem na wizycie ma 73cm i 8400 i mnie taz sie wydaje ze bedzie wysokia dzisiaj ja dawalam mu zupke zauwazylam biale kreseczki na dziaselkach
chyba beda zabki
nasz maly codziennie miedzy 5-6 rano sie budzi i staje na nogach w lozeczku i nas budzi tzn. mnie bo maz spi i nawet nie slyszy( troche jestem zdenerwowana na niego bo to tak od poczatku jest ,,,, faceci)) i wtedy daje mu mleczko i tak z 15 min bryka i pozniej zasypia.
pozdrawiam was cieplo
Tak wlasnie juz sam sie podnosi w lozeczku to juz na prostych nozkach stoi jak sie chwyci szczebelków!! tak samo podnosi sie jak podchodzi do mnie, doslownie skubaniec sie tak wspina ze stopke jedna kladzie na podlodze , pozniej druga no i wstaje.Kinia to twój bąbelek już sam staje??????

Witajcie dziewczyny. Właśnie zaczęłam trening czystości i juz zrobil z 4 razy siku do nocniczka i przez to sporo czasu miał suchą pieluchę. Im szybciej załapie tym szybciej się pozbędziemy pieluchy.![]()