reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Joasia89 zdrówka dla małego!

Agapa dzielną masz córeczkę!

MisiaM a jaki balsam stosujesz? i także zdrówka dla dzieciaczka!

... i nic więcej nie dam rady napisac, bo padam na pyszczek, mały zasnął dopiero przed 23, chyba czuje, że jutro tata do nas przyjeżdża ;)
kolorowych snów!

reklama
my sie witamy ...

dzien paskudny ...
maly kaszle i leci mu woda z nosa ;/
jedziemy dzis do lekarza ;(
boje sie o niego :((((((
ech
a tak to noc paskudna maly sie budzil z 7 razy i plakal ;/
a jak dawalam mu 210 ml mleka to zjadal tylko 90 ...
boje sie ;(

Hej, wyprawiłam starszaki do szkoły. Pogoda taka, ze psa nie wypędzisz. A dzieci poszły na 7.15 na zutobus. Tak wcześnie, biedki. Jak mąż na rano, muszą same dojechać. 3km do Zgorzelca a połączenia prawie zerowe. To tak zawsze najtrudniej najbliżej się dostać.
Dziewczyny chciałam Wam zaproponować ciekawą rzecz, a może to juz stosujecie dawno, nie wiem:)
Migusie-super sprawa. System znaków migowych dla słyszących maluszków. Zanim zaczną mówić, zaczynają migać i pokazują co chcą, co czują itd. Musicie sobie poczytać bo naprawdę fajna sprawa. Znaki są opracowane ale można na własne potrzeby tworzyć swoje.Zresztą wiele jest stosowanych bezwiednie np.pa :) My migamy około 2 tygodni. na efekty trzeba poczekać zależnie od dziecka około 2 miesięcy.
Pakiet materiałów kosztuje 140zł. Ale na chomiku są udostępnione. Miganie nawet przyspiesza mówienie! Poza tym ułatwia sprawę z domyslaniem sie potrzeb dziecka. To tyle informacji. Pozdrawiam

my sie witamy ...

dzien paskudny ...
maly kaszle i leci mu woda z nosa ;/
jedziemy dzis do lekarza ;(
boje sie o niego :((((((
ech
a tak to noc paskudna maly sie budzil z 7 razy i plakal ;/
a jak dawalam mu 210 ml mleka to zjadal tylko 90 ...
boje sie ;(
Asiu, kochana, nie stresuj się. Teraz wszyscy wokół kichają i mały widocznie coś złapał, a przez to ma apetyt mniejszy. Co do nocki to cię rozumiem. Ja to miałam tamtej nocy, a dziś było lepiej bo wieczorkiem dałam Mai czopek.
Ale i tak mnie kręgosłup boli po tych nockach.

Cześć dziewczyny wczoraj byliśmy na szczepieniu waży 8.700 kg i 70 cm ma.Lekarka stwierdziła że Krystek jest bardzo żywy jak na 7 miesięcy. Kupiłam małemu nocnik i go posadziłam na nim mówiłam do niego sisisisi żeby zrobił siku do nocnika to ten tylko się popatrzył na mnie i się uśmiechnął. A dziś rano to zrobił kupkę do nocniczka.
MisiaM:Jak się nazywa ten rozgrzewający balsam?
joasia89: Mój jakoś 2 tygodnie temu miał katarek( leciała mu woda z nosa) i trochę kaszlał, byliśmy u lekarza to stwierdził że mu nic nie dolega i może to być na tle alergicznym.
izulka15:Bardzo ciekawe z tym miganiem.

Eveline firma czy jakos tak. taki w bordowym opakowaniu. 3d modeling czy cos takiego. Ja w tesco dałam chyba 9 zł za 200 ml.
Na dziale balsamów do ciała sa takie właśnie wyszczuplające modelujące.

Dziewczyny kilka nowych par kolczyków w mom wątku :)
odnosnik w sygnaturce

my juz po wizycie
dostalismy 2 syropki i spray do noska ...
na szczescie nic mu nie jest ufff ....

Misia tez to uzywam ;d cieplo sie od tego robi ^^

joasiu i jestes zadowolona??
Fajnie rozgrzewa i mnie sie wydaje ze dziala.

Moja Misia tez podziembbiona daje jej wit C i sól morska do noska

I my sie witamy;-)
Ja tez dzisiaj bylam z bablem na wizycie ma 73cm i 8400 i mnie taz sie wydaje ze bedzie wysoki :) a dzisiaj ja dawalam mu zupke zauwazylam biale kreseczki na dziaselkach:-D chyba beda zabki :tak: nasz maly codziennie miedzy 5-6 rano sie budzi i staje na nogach w lozeczku i nas budzi tzn. mnie bo maz spi i nawet nie slyszy( troche jestem zdenerwowana na niego bo to tak od poczatku jest ,,,, faceci)) i wtedy daje mu mleczko i tak z 15 min bryka i pozniej zasypia.
pozdrawiam was cieplo

reklama
Do góry