Motylla
Fanka BB :)
Witajcie byłam wczoraj na wizycie u pana doktora ale za bardzo mi nie pod pasował bo nie nosił fartucha lekarskiego, jak mu powiedziałam że zrobiłam test i wyszedł pozytywnie to stwierdził że po co Go kupowałam jak powinnam wiedzieć że jestem w ciąży bez niego. Dziś mam zamiar do innego się zapisać ale muszę poczekać do 14 bo rejestracja jest od tej godz czynna.
2. Nic jeszcze nie jest przesądzone.
1.Ja również mam nadprogramowe kilogramy i jeszcze pewnie będę mieć kolejne.Moja Pszczółka też ostatnio jakaś marudna jest. Ciągle jej źle...
Motylla ciesz się swoim stanem. Twój Skarb jest urodzony tak jak moja Maja i pod sercem nosisz kolejne dziecko. Ja też mam doła ale chyba z powodu tego że:
1. przytyłam:-wściekła/y:
2. Nie jestem i pewnie już nie będę w takim stanie jak ty teraz
3.Sama nie wiem co mi jest
Ale też mam powody do radości, bo pomagam innym nie biorąc nic w zamian, a ja to po prostu kocham robić, no i mam trójkę wspaniałych, kochanych i zdrowych dzieci
Mąż teraz pojechał z najstarszą córką do studia WOŚP w W-wie, a ja zostałam z młodszymi w domu i jest mi b. smutno:-(
2. Nic jeszcze nie jest przesądzone.

i nauczyla mowic sie "nie"
Zabki nadal wychodza - dziwna sprawa bo niby je juz widac ale jeszcze nie na wierzchu sa
a mala nie da sobie do buzki zerknac.
znów przeżyjesz ten piękny czas-choć nie wiem czy zdążyłas odpocząć po ostatniej ciąży,ale dasz radę,organizm kobiety jest naprawdę silny i potrafi się szybko zaadaptować.