• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Madzia mam nadzieje że niemartwisz się tym jakoś szzcególnie, moja siostra długo nie siedziała, lekarz mame wyzywał że dziecko ma rok i nic nie potrafi robić, a teraz jest najprostsza z naszej trójki, dama jak strzałeczka.

U nas po nocce przeziębienie sie rozkręciło u darka, kaszel, katar, mamy wizyte na 16. Jestem taka niewyspana, malutko spałam :no:

U nas pojawiła się nadzieja na rozbudowe, ciesze się, chociąz narazie to nasze plany, ma ktoś doświadczenie z dobudową domu?

Czy są w waszym mieście chińskie supermarkety??

reklama
Witam sie wiosennie:)

Nocka ok,raz Bartus zapłakał dałam smoka i spał dalej,ale tylko do 6.20 wypił mleko i zrobił wielką kupe i musiałam wstac.Pogoda super spacerek bedzie,teraz mały spi.

Luckaa na początku sie martwiłam,ze robi wszystko pózniej,ale teraz wszystko nadrabia i jestem spokojniejsza.Oby do przodu:)

Słonecznego dnia:)

cześć Kochane.

U nas nocka marudna i mało było spania...idą 2 nowe zębuchy, teraz Kuba zasnął więc i ja zmykam może z 15 minut uda się pospać ;)

Witajcie po weekendzie. Krystkowi idą 3 ząbki i jest trochę marudny. A wczoraj byliśmy u teściów na obiadku i co zauważyłam, że teściowa mi chce dziecko utuczyć:szok:. I jak tu zostawić z nią dziecko?

Motylla chyba każda babcia tak ma, tak samo jak ze słodyczami, moje niby się zarzekają, ale chętnie dają.
My mamy narazie bo 4 i 6 zebów i ciagle cisza, ale i tak mimo tej małej ilości dobrze radza sobie z gryzieniem.
A jak wasze dzieci śpią w dzień, bo moje od kilku dni przestawiły się na jedną drzemke.
Madzia, strach ma wielkie oczy, u nas z chorób to tylko wada agatkowa, ale ja jestem dobrej myśli.

Mój śpi około 10 rano tak z godzinkę, a drzemkę popołudniową skrócił do 15 min więc pewnie za chwilkę całkowicie z niej zrezygnuje. niestety.

reklama
Hej kochane:-)
u nas nocka ok - mala spala dobrze i rano do 9tej wiec ok. Ogladamy razem "pensjonat pod roza" i juz wie , ze jak wstaniemy, to szykujemy sniadanko i idziemy na filmik. Stary jest ale fajny;-)

Moja Emisia ostatnio tez drzemkuje tylko raz dziennie. M uwaza ze to za malo, ze ona rosnie itd a ja poprostu niekiedy niemam jak jej polozyc 2 raz:-(:zawstydzona/y:

Jutro jedziemy ogladac wykladzine do kuchni:-) kafli nie chce bo zimne i wogole...
Ja niestety niemam doswiadczenia z rozbudowa domu ale jak bylam jeszcze mloda dziewczyna, to moi rodzice sie budowali...

Agapko jak sie czujesz?
Tygrynko???
Pati ciesze sie, ze sie wybawilas:-)

A ja w piatek ide z kota na sciagniecie klamer:-( Mam tylko nadzieje, ze teraz juz bedzie ok.

milego dzionka:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry