Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak sila go spychala a tamten uparl sie i siedzial ze wkoncu moje dziecie rozplakalo sie
.
bo kolezanka zalatwila mi mieszkanie po przystepnej cenie wynajac ale w duzym miescie,gdzie bylaby szansa na znalezienie pracy.Teraz mieszkam w jakiejs pipidowkie gdzie nie ma widokow na robote.Ale za to blisko miasta rodzinnego.No i zapisalam sie jeszcze do szkoly na nowy zawod:-)A mama zapowiedziala ze jak stad sie wyniose to mi ewy nie popilnuje i bede musiala wynajac opiekunke tam w duzym miescie i nie oplacalo mi sie bedzie :-(.No ale znowu tutaj siedziec wprawdzie mieszkanko z wygodami ale bez pracy.
Mama uwaza ze zmienia sie miejsce zamieszkania dopiero jak jest praca,jak zdobede nowy zawod to wtedy ale to zdobede dopiero za rok w czerwcu ,bo to roczna szkola.I taki klowrotek w tym wszystkim:-(
. A wczoraj wieczorem to myślałam, że coś mnie trafi, Krystek otworzył sobie szafkę i wyjął kaszę jęczmienną która była otwarta i ją porozsypywał ja do niego, żeby to zostawił i to parę razy ,a on swoje
, więc mu kazałam do taty iść do pokoju ten za bardzo nie chciał, więc go zaprowadziłam do tatusia i zamknęłam drzwi od tego pokoju, żeby trochę tatuś się nim pozajmował. Wiem że Krystek rozumie co się do niego mówi, bo jak go proszę żeby pozbierał zabawki to on to zrobi i nawet dziś rano chciał znowu coś wyciągać to mu zabroniłam tego i poprosiłam żeby odszedł od tej szafki i posłuchał.
Zapewne wczoraj chciał sprawdzić na ile może sobie pozwolić.Tygrynka Elizz super z tą biżuterią pisze:Sprzedałam ją za 30 zł. A podobną mogę zrobić bez problemu
Agapkopiękna kruszyneczka!!!
A Kubie zapalenie skóry już schodzi. Smarujemy Bactrobanem i już prawie po kłopocie![]()

W domku siedze, bo niemoge na takim upale wytrzymac i wychodze dopiero o 18tej
- no i jak tu sie opalic...