Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ci fajnie. Też tak chcę. A gdzie wyjeżdżasz? My w te wakacje raczej w domu, trzeba zacząć oszczędzać troszkę.lepiej, lepiej, dziękuję... ale nie wiadomo co to było, na razie ani wysypki, ani ospy.. chociaż jakieś krostki się pojawiły.. czekamy dalej
my za tydzień wyjeżdżamy na wakacje, miesiac nie bedzie nas w domu, już nie mogę się doczekać...
Tygri, aj Ci powiem, że moje chłopaki jak przechodzili 3-y dniówkę, to chrostki były 2-3, a to na pewno trzydniówka była, bo inne dzieci po sąsiedzku też chorowały, zresztą potem już nie mieliśmy takich numerów. Tak że to może być to.
A u nas od rana grzmi, nawet mi się nie chcę wychodzić na dwór, bo co chwilkę kropi.
Zazdroszczę wakacji, my już niestety po, za to pogoda była cudna :-)
Dziewczyny, czy Wasze dzieci coś oglądają? Moja włazi na kolana, jak siedzę przy kompie i domaga się brum. Fajna bajka, ale mi już bokiem wychodzi, zwłaszcza, że to muszą być te same odcinki. Chciałabym coś o zwierzętach, ale żeby były to prawdziwe, krótkie filmiki, znacie coś takiego?
An

Dzisiaj bylismy w pracy M na Sommerfest. Bylo super. Emisia wybawila sie z innymi dziecmi. Ciesze sie, ze M trafil do takiej dobrej firmy.[*]Dzielna Zosia jest już w niebie
[*]

Dziewczyny, czy Wasze dzieci coś oglądają?
generalnie to jest cały dzień na podwórku przed domem, a jak nie to teściowa mu inne zajęcia znajduje
było cudnie, ale szybko się skończyło
teraz pracujemy nad kolejnym maleństwem, choć zobaczymy jak szybko nam się to uda, bo Mężuś prawie cały czas na Węgrzech siedzi
Bartuś już strasznie dużo mówi, wszystko powtarza i straszny cwaniak z niego, ale za to jaki kochany