edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ojej AGAPKO to straszne i smutne co sie stalo :-( kurcze mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze,i ze przeszczep sie przyjmie ...nawet nie chce myslec jak Twoja corcia musiala cierpiec 
AGAPKO a skad dokladnie jestescie ??? ze musieliscie do Warszawy jechac???Ja urodzilam sie i mieszkalam w Wawie zanim tu nie wyjechalam, a rodzine mam w Zielonce/Wolominie/Zabkach itd wiec niedaleko...

AGAPKO a skad dokladnie jestescie ??? ze musieliscie do Warszawy jechac???Ja urodzilam sie i mieszkalam w Wawie zanim tu nie wyjechalam, a rodzine mam w Zielonce/Wolominie/Zabkach itd wiec niedaleko...
Ostatnia edycja:

super krople ziolowe moga nawet brac dzieci ale chyba juz takie szkolne. Nawet po zatruciu mozna jej wziac. Zdrowka zycze:*
a cos czuje ze wykrycie zrodla plamien troche potrwa,pytalam sie lekarza czy moga to byc hormonki ale on powiedzial ze to maloprawdopodobne ale mozliwe,ach byle do poniedzialku...a pozniej poczekam na wynik pewnie ze 2 tygodnie wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc
no ale wazne ze jestem coraz blizej rozwiazania zagadki 

ciekawe czy dnia mi starczy,no a teraz uciekam bo jeszcze trzeba umyc glowe i sie wyszykowac...