reklama

Wątek główny

hej wpadam na chwilkę, jutro wracam do domu, więc małe zamieszanie
Edytko strasznie się cieszę że takie dobre wieści masz :)) doprowadź się szybciutko do normy i czekamy na dzidziusia :D
Agapa oj a na Twojego dzidziusia to czekamy już bardzo :D lada moment i będzie!
dobrej nocki dziewczyny!

reklama
PATI to moze idz do innego lekarza,powiesz ze twoj lekarz jest na urlopie itd moze cie zbada ;-)

MOTYLKO ide poogladac :-)

A ja Musialm podjechac do kolezanki,wiec zapakowalam Natka do samochodu i wiecie co sie stalo ??? w czasie jazdy moj maly zaczal wolac mamamama :szok: i to swiadomnie bo patrzyl sie na mnie i wolal :-) jaka jestem szczesliwa moja mala niemowa zaczela cos mowic hehe,a jak wrocilam to z mezem poszlismy na spacerek,u nas jest dosc cieplo,wiec trzeba bylo skorzystac :-p

Niedawno dostalam wynik cytologii,i jestem happy poniewaz napisali iz wynik mam w normie i na dzien dzisiejszy male prawdopodobienstwo zachorowania na raka :-) i napisali jeszcze ze jak pojawi sie krwawienie po stosunku lub miedzymiesiaczkowe to mam natychmiast zglosic sie do GP a nastepne badanie bede miala w 2014 roku,ale kamien spadl mi z serca,to teraz zostaje mi isc do GP aby przebadal hormony bo najwidoczniej przez nie mam plamienia :sorry2: no a jak wroci wszystko do normy bedziemy starac sie o dzidziusia :-D:-D
Jak wracalam ze szkoly to starszy pan wywrocil sie i pomoglam mu wstac ale skaleczyl sie i z palca leciala krew,to pobieglam do sam , wzielam apteczke i zrobilam mu opatrunek,a Kuba na to... mamo trzeba zglosic Cie do programu zwykly bohater,hahaha niezly agencik z niego :-D
Edyta ja jestem bardzo nieufna co do lekarzy... a do tej kobietki miałam 100% zaufanie....od wczoraj myśle co zrobić i chyba jednak nie bede miała wyjścia jak zmienić lekarza przynajmniej do czasu aż ona wróci.... super że wyniki masz w normie :)::)
witam się wieczornie.
Mamy już pierwszą rozpakowaną grudniówkę i to podwójną. Zaczęło się to teraz już pewnie poleci.
U mnie pojawiły się znowu skurcze
No na Ciebie też niedługo przyjdzie czas :)

Ja w porównaniu do wczoraj dzisiaj czuje sie dużo lepiej.... co prawda w nocy "odpłynełam" kilka razy ale najważniejsze że już moge na tyłku usiąść. :) Strasznie obfity znów ten @ :crazy:

Hej

TYGRYNKO pewnie cieszysz sie ze wracasz do domku,ja lubie jezdzic w rozne miejsca ale po paru dniach tesknie za domkiem :tak:taka ze mnie domatorka

PATI mysle ze masz racje po co czekac tyle czasu na lekarza,jak inny moze wykonac badanko no a pozniej wrocisz do wlasciwej lekarki ;-)
Ja kiedys mdlalam z bolu w czasie @ cale szczesie przeszlo mi to,czasem zdarzy sie bolesna ale to jest pikus przy tym co bylo :-pa tobie naprawde wspolczuje bo wiem jak to potrafi wykonczyc...tule *

Moje dziecko zaczelo maraton z grajaca zabka :sorry2: i karmi ja chipsami .Tom chce jechac do sklepu z komputerami aby wymienic dzieciakom kompa,juz sobie upatrzyl model :zawstydzona/y:a no i dzisiaj kolezanka ma przyjechac na kawke i ciacho wiec ide sie szykowac bo nigdy nie wiadomo kiedy ktos zapuka do drzwi a ja w rozsypce :-D

Witam. Muszę w końcu zadzwonić i się umówić do gina ale zawsze coś wypadnie i tego nie robię. Krystek śpi u nas w łóżku bez pieluchy a Radek leży w nosidle i już mnie wzywa.
Niedawno dostalam wynik cytologii,i jestem happy poniewaz napisali iz wynik mam w normie i na dzien dzisiejszy male prawdopodobienstwo zachorowania na raka :-) i napisali jeszcze ze jak pojawi sie krwawienie po stosunku lub miedzymiesiaczkowe to mam natychmiast zglosic sie do GP a nastepne badanie bede miala w 2014 roku,ale kamien spadl mi z serca,to teraz zostaje mi isc do GP aby przebadal hormony bo najwidoczniej przez nie mam plamienia :sorry2: no a jak wroci wszystko do normy bedziemy starac sie o dzidziusia :-D:-D
Jak wracalam ze szkoly to starszy pan wywrocil sie i pomoglam mu wstac ale skaleczyl sie i z palca leciala krew,to pobieglam do sam , wzielam apteczke i zrobilam mu opatrunek,a Kuba na to... mamo trzeba zglosic Cie do programu zwykly bohater,hahaha niezly agencik z niego :-D
To super że masz dobre wyniki:tak:

Hej Kobitki:-)
Cos mi forum szwankuje, bo od dwoch dni probuje cos napisac i niemoge i dopiero teraz...:wściekła/y:
Edytka ciesze sie, ze badanka w normie:-)
Pati wspoplczuje tej @, ja na szczescie po, wiec ufff;-)

Ale mam nerwice straszna niewiem, czy to przesilenie czy jak:angry:?
Mala taka nieznosna sie zrobila i ciagle drze sie i wystawia jezor, starszy tez dokazuje - hormony daja sie we znaki chyba:no:
Nieeee, no poprostu zwariuje...

MOTYLKO ja to mojego przed kapaniem zostawiam bez pampera ale jeszcze nie czai o co chodzi bo zawsze podloga jest mokra :-p

MONIKASIU witaj brakowalo tu Ciebie,a u syna to taki wiek buntowniczy,az sie boje co to bedzie u mnie chociaz czasami Alan tez dokazuje ale da sie wytrzymac :-)

Kolezanka miala wpasc na kawke ale przelozyla wizyte na jutro,wiec ja wzielam sie za sprzatanko bo maly spal i moglam co nieco porobic.

A wiecie moze co dzieje sie z ANNE bo cos dawno jej nie bylo i troche sie martwie czy u nie wszystko w porzadku :sorry2:

OOo, a co tutaj tak pusto dzisiaj? Ja sie pokazalam i teraz cisza;-)
Edytko no ten wiek to jest przes...sprawa poprostu:no:
Ja juz mam dosc gosci w tym tyg:zawstydzona/y:od 2 dni mam bol glowy i niemoge wytrzymac:baffled:a do neurologa mam dopiero na 6 grudnia:crazy:
Dzisiaj zrobilam imbirowke dla meza - on ja bardzo lubi:-)a ja nieznosze imbiru poprostu.
Tygri przybylas juz do domu swego?:happy2:

MONIKASIU Witaj ja bylam dzisiaj pare razy ale bylo pusto wiec tez nic nie pislam :-p

U mnie dzien jak codzien,rano wstalam wyszykowalam dzieci do szkoly,zdecydowalismy ze dzieciaki beda chodzic same do szkoly,a ja ich bede tylko odbierac i powiem szczerze ze taki uklad mi pasuje :-)
Na obiad byly krokiety z kapusta i grzybami a do popicia barszcz czerwony,a na jutro nie mam pomyslu :sorry2:

Jutro mialam jechac na spotkanie ale zostalo przelozone na przyszly tydzien, mi to nawet pasuje,bo jutro maz w pracy a za tydzien ma wolne :-D

MONIKASIU co do zdjecia to wykasowalam,bo nie chce aby ktos je skopiowal a pozniej wykorzystal do wlasnych celow :-p

A co to jest imbirowka ??? pierwszy raz slysze o czyms takim chyba jestem zacofana :szok:

Ostatnia edycja:
Witam. Wczoraj pojechaliśmy do teściów, Krystek się bawił samochodami z dziadkiem a Radek grzecznie sobie leżał na łóżku. Teściowa zdziwiona że nie płacze tylko się rozgląda. Wczoraj bym zapomniała poćwiczyć ale sobie przypomniałam i po 22 ćwiczyłam z Krystkiem bo jakoś nie miał zamiaru tak wcześnie kłaść się spać ale w końcu go zmogło bo prawie na macie zasnął , odłożyłam go do łóżeczka i nawet minuta nie minęła a on już spał.
Edyta01
: Wiem ,że Krystek załapał o co chodzi z sikaniem ale zauważyłam, że jak ma W. wolne i jest w domu to Krystek sika na podłogę ,a jak jesteśmy sami to mój szkrab często sam siada na nocnik i robi do niego. Ja próbuje też go pilnować żeby zrobił, a mój W. trochę to olewa ,a mnie to wkurza. Albo Krystek robi to na złość to sikanie gdzie popadnie:confused:

reklama
Hej Kobitki:-)
Cos mi forum szwankuje, bo od dwoch dni probuje cos napisac i niemoge i dopiero teraz...:wściekła/y:
Edytka ciesze sie, ze badanka w normie:-)
Pati wspoplczuje tej @, ja na szczescie po, wiec ufff;-)

Ale mam nerwice straszna niewiem, czy to przesilenie czy jak:angry:?
Mala taka nieznosna sie zrobila i ciagle drze sie i wystawia jezor, starszy tez dokazuje - hormony daja sie we znaki chyba:no:
Nieeee, no poprostu zwariuje...
Monia no już w sumie od wczoraj jest w porządku...w czwartek myślałam że mnie wywiozą bo kilka razy dosłownie odpłynełam i robiło mi sie słabo.... Do tego mama Mariusza odebrała go dużo później bo musiała zostać dłużej w pracy :baffled: Dzisiaj też nie czuje sie najlepiej bo całą noc miałam bardzo intensywne rozmowy z kibelkiem i dziś rano już też... strułam sie czymś i mój żołądek już zwykłej wody nie przyjmuje... wszystko zwracam. Musze dac mu odpocząc ale głodna jak wilk jestem :crazy:
Monia Kuba też jest czasami nie do zniesienia ale chyba każde dziecko to przechodzi:)
Edyta dziekuję za zaproszenie :*:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry