reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Dobry wieczor a raczej dobra noc :-p

Ja jeszcze nie spie od 2h kreci mi sie w glowie i nie wiem od czego,mam nadzieje ze przejdzie do rana :sorry2:

Jestem ciekawa kiedy przyjda wyniki....w piatek minie 2 tyg od pobrania cyt...wiec moze niedlugo beda?!!mam lekkiego stracha :zawstydzona/y:Przyslali mi z tesco 2 karty na zakupy o wartosci £50 plus voucher na £52 wiec za miesiac bede szalec :-pa i Tom byl na slubie u szefa rodziny robil za fotografa,zrobil 187 zdjec i zainkasowal za to niezla sumke wiec szalenstwo zakupowe tak szybko sie nie skonczy :-D

Dobra to ja sie juz zagnam,bede jutro papapa

reklama
gdzie tam śpicie :p
Monikasia a Ty co tak późno??
Agapa oby tak dobrze już do końca! a tu ledwo miesiąc został! ciekawe kto teraz tutaj zaciąży :p
Edzia najważniejsze jest Twoje przekonanie że kończycie z cycem i konsekwencja! dasz radę :) ja najpierw ograniczałam karmienie za dnia, aż zostało mi tylko na noc, po jakichś 2/3 miesiącach miałam dość i odstawiłam, pierwszej nocy mały wył 45min, drugiej 30, trzeciej 15 a następnej zasnął bez problemu, tzn nie za szybko ale bez płaczu :) a nastawiłam się na tygodniową (jak nie dłużej) walkę ;)
Anne a Ty gdzie wsiąkłaś??
normalnie jestem w szoku - wczoraj Sebastian spał 30min, zasnął w 5min na 12 godzin, wstał o 8 i dzisiaj nic nie spał, miał mega energię ok 21, np kręcił się przez 30 min raz w jedną raz w drugą stronę!! ale o 21:30 dał mi buziaka, nakrył się kołdrą, napił wody, ziewnął i zasnął :D normalnie chyba się zastanowię nad brakiem drzemek w jego rozkładzie dnia...
dobranoc!

edit: ooo Edyta, też nie śpisz?? :D ja miałam wyniki cyt właśnie po 2tyg, ale u nas mówili że jak będą ok to nie będą się odzywać.. mam nadzieję że Twoje niedługo będą i będą ok! ale super zakupy się szykują, zazdroszczę :)))

TYGRYNKO moj maly mial pare razy tak,ze nie spal w dzien ale na szczescie wszystko wrocilo do normy i teraz zazwyczaj zasypia ok 14:30 i spi roznie godzinke czasem dwie.
Natan ostatnio ma faze na grajaca zabe,i co przestanie zaba spiewac to on zaraz naciska guziczki aby spiewala od poczatku i tak caly czas,normalnie mozna zwariowac :-p

Teraz to naprawde znikam papapa

Jakie tu nocne rozmowy były :)
Ja mam dziś dzień wolny od trzeciego brzdąca..... musze tylko na zakupy jechać i pranie nadgonic ...
Ide też umówić sie do mojej lekarki w końcu .... teraz mam strasznie bolesną @.... już dawno mnie tak nie bolało.. nawet na tyłku nie usiąde porządnie.
Kuba dziś bardzo ładnie spał.. Obudzil mi sie tylko raz na picie. A ostatnio znów był meksyk z tym jego spaniem. wyszły już mu 3 piątki ale ostatnia cos nie chce mu wyjść i sądze że to stąd te nieprzespane noce.

Witajcie :-)

PATI a Ty tez bedziesz robic cyt ?? czy jestes juz po badanku ????ano nocne rozmowy byly hihi

Dzieciaczki wyprawione do szkoly i uwaga sama nie moge uwierzyc,puscilam chlopcow samych :szok: bo Natan spal a nie chcialam go budzic,zadzwonilam do Tomka i powiedzialam co zamierzam zrobic,wiec on przez tel powiedzial Kubie aby sluchal sie Alana no i poszli,a skoro ze szkoly nie dzwonili tzn ze wszystko gra uffff :-) co prawda nie maja daleko,i przy jednym przejsciu sa swiatla a przy szkole jest school crossing patrol,wiec nie jest zle :-p

Ostatnia edycja:
Edyta dzielne masz dzieciaczki :):):):)
Ja od czasu ciąży nie robiłam cytologii :zawstydzona/y: a dziś sie dowiedzialam że moja lekarka wzieła długi urlop i najwcześniej bedzie przyjmować po nowym roku :crazy:
U mnie Kuba śpi.. mial stan podgorączkowy i tak sie zastanawiam czy choroba przypadkiem nie puka do moich drzwi :confused: Ja oczywiście nigdzie tyłka z domu nie ruszyłam, stwierdziłam że na obiadek coś wymyśle a materiały do nauki wydrukuje mi przy okazji siostra. Tak mnie boli że wolę sie nie ruszać :-(

Witam. Krystek poszedł spać bez pieluchy a przed spaniem posadziłam go na nocnik i zrobił siku to może i tym razem będzie sucho:confused:. Wczoraj to rysowaliśmy z Krystianem kredkami w zeszycie :-D i oglądaliśmy książeczkę o zabawkach chyba ze sto razy, on pokazywał na obrazek a ja musiałam powiedzieć co to jest i tak w kółko :tak:. Wiecie muszę w końcu zadzwonić i się umówić do gina.
MOTYLKO jak mozesz to wstaw zdjecia dzieciaczkow,bo ich chyba nie widzialam,albo widzialam a nie pamietam jak wygladaja :zawstydzona/y:
Właśnie wstawiłam :tak:

Edyta dzielne masz dzieciaczki :):):):)
Ja od czasu ciąży nie robiłam cytologii :zawstydzona/y: a dziś sie dowiedzialam że moja lekarka wzieła długi urlop i najwcześniej bedzie przyjmować po nowym roku :crazy:
U mnie Kuba śpi.. mial stan podgorączkowy i tak sie zastanawiam czy choroba przypadkiem nie puka do moich drzwi :confused: Ja oczywiście nigdzie tyłka z domu nie ruszyłam, stwierdziłam że na obiadek coś wymyśle a materiały do nauki wydrukuje mi przy okazji siostra. Tak mnie boli że wolę sie nie ruszać :-(
Zdrówka podsyłam

PATI to moze idz do innego lekarza,powiesz ze twoj lekarz jest na urlopie itd moze cie zbada ;-)

MOTYLKO ide poogladac :-)

A ja Musialm podjechac do kolezanki,wiec zapakowalam Natka do samochodu i wiecie co sie stalo ??? w czasie jazdy moj maly zaczal wolac mamamama :szok: i to swiadomnie bo patrzyl sie na mnie i wolal :-) jaka jestem szczesliwa moja mala niemowa zaczela cos mowic hehe,a jak wrocilam to z mezem poszlismy na spacerek,u nas jest dosc cieplo,wiec trzeba bylo skorzystac :-p

Niedawno dostalam wynik cytologii,i jestem happy poniewaz napisali iz wynik mam w normie i na dzien dzisiejszy male prawdopodobienstwo zachorowania na raka :-) i napisali jeszcze ze jak pojawi sie krwawienie po stosunku lub miedzymiesiaczkowe to mam natychmiast zglosic sie do GP a nastepne badanie bede miala w 2014 roku,ale kamien spadl mi z serca,to teraz zostaje mi isc do GP aby przebadal hormony bo najwidoczniej przez nie mam plamienia :sorry2: no a jak wroci wszystko do normy bedziemy starac sie o dzidziusia :-D:-D
Jak wracalam ze szkoly to starszy pan wywrocil sie i pomoglam mu wstac ale skaleczyl sie i z palca leciala krew,to pobieglam do sam , wzielam apteczke i zrobilam mu opatrunek,a Kuba na to... mamo trzeba zglosic Cie do programu zwykly bohater,hahaha niezly agencik z niego :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam się wieczornie.
Mamy już pierwszą rozpakowaną grudniówkę i to podwójną. Zaczęło się to teraz już pewnie poleci.
U mnie pojawiły się znowu skurcze

Do góry