reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Edytko my tylko na weekend niestety:-( zawiezc tesciowa a ja mialam nie jechac ale zamowilam sobie wizyte u kosmetyczki i fryzjera wiec chocbym miala nosem ryc to skorzystam:-)
My nie jezdzimy czesto moze 1 albo 2 w roku. A Ty to rzeczywiscie musisz dlugo czekac:baffled:

reklama
No to u Ciebie bedzie pelen relax :-D

Ostatni raz w PL bylam trzy lata temu na pogrzebie mojej mamy i od tamtego czasu niet :no: moze gdyby Anglia byla na miejscu Niemiec to pewnie czesciej bysmy odwiedzali Polske :tak:

Milej nocki

Witam. Mojemu W. ostatnio się nudziło, więc jak wyszłam na spacerek z chłopcami to on zaczął modzić przy kompie :wściekła/y:, więc przez jego działanie w ogóle komp nie działał :no:dopiero wczoraj wieczorem pojechał do sklepu po płytkę z windows7, byłam bardzo zła na niego bo miałam na kompie fotki i filmiki moich szkrabów ale na szczęście nie zostały usunięte jakimś cudem,
U mnie póki co zero objawów porodowych więc czekam w miarę cierpliwie. Nerwy się zaczynają, ale przecież to nic nie da. W razie co trzymajcie kciuki. Badanie na posiew z szyjki wyszedł dobrze. Cieszę sę że nie będą mi podawać antybiotyku.:-)
To trzymam kciuki

Witam :):)
Ja wczoraj wolne miałam od Mariusza to spedziłam prawie cały dzień z koleżanką... po południu pojechałam buty kupić na zime ale na moją noge nic nie ma :wściekła/y:
Dzieci zdrowe mnie coś katar złapał ale pewnie minie szybko ( mam nadzieje )
W sobote egzamin z angielskiego musze zasiąść do niego porządnie.

Anne fajnie że sie odezwałaś... mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porządku.. ściskam mocno...
Monia współczuje migreny... tule :-(
Kciuki zacisnięte za sobotni egzamin

monikasia
: współczuje migreny

Witam sie...
My już na nogach od ponad godziny....
Nie wyspałam sie dziś wcale jakieś głupoty mi sie śnią od kilku dni.. :(:(
Wczoraj śniłam o śmierci taty a dziś o tym jak jeszcze nienarodzone dziecko mojej siostry umiera :(
Strach zasypiac :(

MOTYLKA to maz sie pobawil :-D dobrze ze fotki i filmy uratowaly sie ;-)

PATI nie dziwie sie ze zasnac nie mozesz ...:no:

A moj maly wstal niecala godzinke temu i juz przeglada prase :-D moje dziecko lubi wszelkego typu gazety itd oglada je z kazdej strony,wyglada to tak jakby naprawde czytal :tak:moj malutki slodziaczek

Moj T pojechal do Londynu wroci dopiero poznym wieczorkiem,wiec dzisiaj dzien w samotnosci :dry:

Prosimy o glosy http://krakow.naszemiasto.pl/artyku...cena=1&klucz=d3b4d05597f655b06d439e0495df7acb

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja czasem mam takie koszmary, że faktycznie strach zasypiać, zwłaszcza, że się budzę z wrzaskiem. Mój mąż ma nocki urozmaicone ;-)
Sypie śnieg, ślisko, jak wracałam z pracy, to się przewróciłam i potłukłam kolano. Moje dziecko wyszalane na sankach z dziadkami, jeszcze śpi. I tyle w sumie.
An

Hej Dziewczyny.Nie ma mnie raz jestem...ale czytuje Was:)Zuzia daje mi popalić.Wczoraj poszła spać o 1.30!!!masakra.Jestem taka nie wyspana.Wogóle marze juz o tym żeby ona sama juz spała, żeby sama zasypiała,(BEZ CYCKA)!!!!!:wściekła/y:Chyba sobie je powycinam bo naprawde już mam dosyć.Ona nie chce odpuścić woła Nana nana i koniec.Wyje wali głowa w łóżko.Wymiekam po pół godziny jej płaczu.Nie wiem może te 3-ki jej tak dokuczaja...bo przebiły się juz ale to chyba dalej ją boli jak rosną- nie wiem:-(

W dodatku problemy sa jakieś z naszym kierownikiem budowy:/// i musze szukac kogoś żeby cos załatwić.Ach zawsze pod górę!!!!
We wro śniegu nie widać:(

U nas sniegu brak,tylko bardzo mozno wieje i deszcz popaduje,czyli pogoda nie sprzyja spacerkom :no:

Edzia nie wiem co mam doradzic w sprawie zaprzestania karmienia bo moje dzieci przyjely to bez wiekszego problemu,co do godzin spania Natana to on chodzi spac ok 23:00-24:00 h wiec lacze sie w bolu :-p

ANY mam nadzieje ze z kolanem wszystko dobrze i szybko sie zagoi ...

Agapa mocno trzymam kciuki! dobrze że wynik dobry :)
dzięki Patrycja :* powodzenia na egzaminie! a mnie jakiś taki dołek złapał, poza tym wyszły Sebastianowi dwie bakterie w wymazie z gardła i się martwię by nie zaczęły szaleć :(
Monikasia i jak tam u lekarza?
Edyta głos oddany, to Wasz kocurek?? śliczny!
Edzia26 wierzę że Ci ciężko, ale nie możesz się poddawać, nawet jakby 3 godziny wyła! uzbrój się w cierpliwość i nie daj się, przecierp parę dni i w końcu będzie lepiej, zobaczysz! trzymam kciuki za powodzenie

u nas nic nowego, kolejny dzień w domu, ale słoneczko ładne było, to miło się siedziało :)

reklama
TYGRYNKO to nie moj kotek tylko kolezanki z innego watku,ale dziekujemy za glosy ;-)To Sebus jest chory? zdrowka zycze...

PATI ty w sobote masz egzaminy wiec kciuki zacisniete,ale wiem ze i bez nich sobie poradzisz ;-)

Do góry