Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, więc przez jego działanie w ogóle komp nie działał
dopiero wczoraj wieczorem pojechał do sklepu po płytkę z windows7, byłam bardzo zła na niego bo miałam na kompie fotki i filmiki moich szkrabów ale na szczęście nie zostały usunięte jakimś cudem,To trzymam kciukiU mnie póki co zero objawów porodowych więc czekam w miarę cierpliwie. Nerwy się zaczynają, ale przecież to nic nie da. W razie co trzymajcie kciuki. Badanie na posiew z szyjki wyszedł dobrze. Cieszę sę że nie będą mi podawać antybiotyku.:-)
Kciuki zacisnięte za sobotni egzaminWitam
Ja wczoraj wolne miałam od Mariusza to spedziłam prawie cały dzień z koleżanką... po południu pojechałam buty kupić na zime ale na moją noge nic nie ma
Dzieci zdrowe mnie coś katar złapał ale pewnie minie szybko ( mam nadzieje )
W sobote egzamin z angielskiego musze zasiąść do niego porządnie.
Anne fajnie że sie odezwałaś... mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porządku.. ściskam mocno...
Monia współczuje migreny... tule :-(
dobrze ze fotki i filmy uratowaly sie ;-)
moje dziecko lubi wszelkego typu gazety itd oglada je z kazdej strony,wyglada to tak jakby naprawde czytal
moj malutki slodziaczek
Chyba sobie je powycinam bo naprawde już mam dosyć.Ona nie chce odpuścić woła Nana nana i koniec.Wyje wali głowa w łóżko.Wymiekam po pół godziny jej płaczu.Nie wiem może te 3-ki jej tak dokuczaja...bo przebiły się juz ale to chyba dalej ją boli jak rosną- nie wiem:-(