reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Monia zobaczymy co z tych starnek wyniknie...wczesniej bylam w toalecie i widzialam cienkie nitki krwi ,ale niedawno bylam i juz nic nie bylo,dzisiaj mam 27dc wiec troche za wczesnie na @ ...chyba ze cos sie rozregulowalo i @ zawita wczesniej :sorry2:

Ja robilam piernika i juz go prawie nie ma , ostatnio maz ma jakies zachcianki :-p dzisiaj na obiad zazyczyl sobie zupe kalafiorowa ...a on przeciez miesolubny :eek: do tej pory zupki byly beeee...jak to z wiekiem gusta sie zmieniaja :-D

reklama
witajcie, my po urodzinkach młodego, wszystko się pięknie udało, ale jednak roboty i zamieszania było sporo :) Seba nawet dzisiaj odsypiał, taki padnięty był :D a tak poza tym bez zmian... mam u siebie mamę na tydzień, więc mało mnie będzie :p

Witam po weekendzie....
Izulka fajnie że zajrzałaś.... współczuje "takiej" młodzieży...... Ale sliczne zdjęcia :D:D:D:D
Monia jak sie już facet weźmie za wymienianie czegoś w aucie to znika wiem cos o tym.....:dry:
Tygrynko jak znajdziesz chwilke wrzuć zdjęcia :D:D
Edytko mój @ ostatnio znów robi sobie ze mna co chce.... w styczniu miałam już 3 razy ( 2 razy jakieś palmienia trwające 2-3 dni i teraz porządna przyszła- na szczeście już koniec )....
Madziu Kuba śpi jeszcze raz w dzień ... kłade go koło 11-12...... ciekawe jak dług bedzie jeszcze tak spał... nie ukrywam że chcialabym żeby tak było przynajmniej do wiosny....:D

Czesc dziewczynki :-)

U nas dzisiaj pada snieg i jest bardzo zimno...dzieci sie ciesza i maja nadzieje ze taki sniezek dlugo sie utrzyma bo od 10tego lutego maja 10 dni wolnego ,ale nie daje duzych szans ze sie snieg utrzyma :no: no nic zobaczymy..

Nie wiem czy pisalam ale dostalam zawiadomienie ze szpitala ze bede miala wizyte u gina o ktora sie staralam :-)

hej

u nas też wszystko szybko leci :)) Kinga kochana gada już dużo, potrafi przyjść jak dziś rano i powiedzieć z siebie sama : kocham cie mamusiu :)
A Kubuś rośnie i jest kochany. dziś już kończy 5 miesięcy. Ale ten czas leci. Ja zmęczona ale szcząśliwa :))
a w tą sobotę Kinga kończy 2 latka :)) będzie maleńka imprezka ale tak tylko dla niej , bo nie robimy wielkiego spędu. Ważne by Gwiazda była szczęsliwa :)

przesyłamy buziaki

Witajcie dziewczynki:-)
Tak czytam iczytam i coraz bardziej sie niepokoje.Bo maja corcia jeszcze nie mowi.Jakis czas temu pisalam o tym i myslalam ze z czasem zacznie.A tu miesiace mijaja a ona dalej nic.
Ucze juz ją i kaze powtarzac a ona tylko chowa zakrywa raczkami oczki i nie chce nic powiedziec.Mowi tylko MAMA BABA DADA DODO NIE i to jedyne jej slowa na ten wiek.

Czasem sie martwie ze mam jakies glupie dziecko:-(wstyd komukolwiek sie przyznac.Wiele ludzi pyta czy mowi a ja sciemniam ze tak:-(
Czytalam o dzieciach co zaczeli mowic w wieku 3 lat i ciagle sie ludze ze z moja corcia wszystko ok.Bo ogolnie to chyba raczej zdrowa.Bo wiele rozumie iwykonuje,tylko z to mową nie tak jest jak byc powinno.

Ale fajnie macie ze wasze dzieci spia.Moja jakas nietypowa bo nie chce juz popoludniami spac.Kładzie sie spac ok 21.00 i wstaje o 7.00 i tak do wieczora na chodzie jest.Skad ten dzieciak tyle ma energii to nie wiem,bo ciagle smiga jak nakrecona i jesc nie chce.Tylko mleczko by pila a reszta to NIE NIE.
Nie wiedzialm ze niby takie przyziemne sprawy a tyle klopotu mi sprawia z wychowywaniem ewy.

Witajcie dziewczynki:-)
Tak czytam iczytam i coraz bardziej sie niepokoje.Bo maja corcia jeszcze nie mowi.Jakis czas temu pisalam o tym i myslalam ze z czasem zacznie.A tu miesiace mijaja a ona dalej nic.
Ucze juz ją i kaze powtarzac a ona tylko chowa zakrywa raczkami oczki i nie chce nic powiedziec.Mowi tylko MAMA BABA DADA DODO NIE....
.
Nie przejmuj sie widocznie zacznie mówić odrobinę później , ale to nie znaczy że jest z nią coś nie tak. Rozmie co do niej mówisz ;) Mojej przyjaciółki syn jest prawie 9 miesięcy starszy od naszych bąblów a gada tylko mama, tata, daj, idź i swoje niezadowolenie wyraża słowem : beee. Ale rozumie bestyjak wszystko ;) Pediatra gosi kazał sie nie przejmować. Może zacznie od razu całymi zdaniami jak mój kuzyn ;) on do 3 roku tylko dać , a potem nagle zaczął gadać i do teraz buzia mu sie nie zamyka ;)
Będzie dobrze :)

U nas teraz bunt jedzeniowy ale Gwiazda podziębiona, katar kaszel i tylko by jadła mleczko i zupki odrobinę.

Rosi moj tez nie mowi ,wiec na pocieszenie moge powiedziec ze nie jestes sama ;-) a i moj tez mleczko woli niz inne stale pokarmy wiec sie nie przejmuj,krotko mowiac mamy wyjatkowe dzieci i tyle :-)

No to mnie pocieszylyscie:-)dzieki!

No tak sobie mysle teraz,ewa troszke i pozno zaczela chodzic wiec moze i z mową jest troche później.
Pamietam jak czytalam was ,ze dzieciaczki juz chodza a moja jeszcze raczkowala.Dopiero miala 14 miesiecy to wstala na nóżki i odrazu spacery.Nie bylo przewracania sie i kilkakrotnych prob tylko odrazu.Wiec moze i z mowa tak bedzie.Hmmmm..........ze odrazu cos bedzie mowic.

reklama
Rosi dokladnie tak bylo z moim ...tylko moj tez jeszcze dlugo nie siadal,nie podnosil glowki,i pozno zaczal raczkowac a chodzic zaczal tez dopiero po roczku wiec cos w tym musi byc ...:tak:

Do góry