Dziękujemy! Termin powrotu 11.08zycze Wam bezpiecznej podrozy i fanatstycznego wypoczynku!!!!!!! no i wracaj do nas szybko!!!![]()
Gratulujemy syna! Cieszymy się, że dołączyłaś do nas! Życzę samych miłych chwil i spokojnej ciąży!Ello dziewczyny,
z duma i radością dołączam do lutówek 2010. Termin mam na 1 luty, a wczorajsze usg wykazało że najprawdopodobniej będzie chłopiec , który do tej pory rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Na dolegliwości ciązowe nie narzekam ale brzuch mam jak w piątym miesiącu hehehe, taka już moja urodaz pierwszym maluchem miałam tak samo- przytyłam momentalnie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie![]()
Przywiozę Wam trochę słońca , abyście poczuły odrobinkę wakacji...Najeli ale Ci dooooobrze ! Chorwacja mmmmmmmmmm :-) Ale Ci zazdroszczę ! Baw się dobrze !
Rossa, uważaj na siebie!!!!!Witam nowe osoby,
strasznie duszno dzisiaj i niestety jadąc do pracy rano prawie zemdlałam, tak mi się zrobiło słabo, mam chyba jeszcze za mały brzuszek aby ktoś ustąpił mi miejsca

Na sam zapach obiadkowych zapachów mi niedobrze
Zapowiada się dzisiaj dla mnie kiepski dzień:-( Mam nadzieję że chociaż Wy będziecie miały dzisiaj lepsze samopoczucie;-)