Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zaraz idę sobie jakieś mleko z miodem robić.Wiem wiem każde dziecko tak robi tylko teraz szukam skutecznego sposobu na pohamowanie tych małych zapędów zeby później większymi się nie stały.Patitka spokojnie
mała tylko będzie wypróbowywać na Tobie na ile da się nagiąć reguły. Oj będzie i to normalne i zdrowe. W ten sposób się będzie uczyć. A Twoje zadanie to wiedzieć na co jej pozwolić a co jest niedozwolone. Tu można popełnić bład wychowawczy, ale w tym wieku wszystko da sie naprawic.
wiec jesteś Super Mamą, najwspanialszą dla swojego dziecka :-) i tylko to przyjmuj do wiadomości i postępuj jak super mama która moze sie mylic ;-) (uff pedagogika jeszcze cos pamiętam)
a jak Wam mija wieczór? mi juz lepiej bo przestało być tak gorąco. Jutro musze pozałatwiac tyle spraw że chyba braknie mi dnia. musze umówic sie z fryzjerem, oddać sukienke do przeróbki, zamówić kwiaty, potem podejśc do restauracji w którem mam obiad po ślubie i zamówić menu, załtwic zaległa gwarancje na lodówke (mam nadzeieje że mi podbija bo mam paragon) i na koniec podejśc do byłego mieszkania - czego nie zrobiłam dzis bo nie było moich byłych wspóllokatorek i jakos wydębic od nich zaległe 300zł i ustalic termin kiedy odbieram moja lodówke z mieszkania. ps z lodówka tez są jaja. chciałam ja sprzedać, roczna , na gwarancji , wielka bo 187cm indesit i ludzie myśla ze im za darmo oddam. chciałam za nia 700zł, to usłyszałam ze ktos da ale 600. rany to juz wole zeby sobie stała u mnie jako rezerwowa