reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo za chwilę jade do mojego gina i najprawdopodobniej zrobi mi usg genetyczne, okropnie się stresuje, mam nadzieję że wieczorem przekaże wam same dobre wiadomości
Kciuki mocno zaciśnięte:-)
dziewczyny a co do tej wróżby to pamiętam że obraczkę się wiesz na nitce nad brzuchem i patrzy jak się rusza, tylko nie pamiętam które ruchy co oznaczają? jak kręci się w kółko to??? a jak tylko w boki to??? pomóżcie chetnie sobie sprawdzę zawsze jakaś dodatkowa frajda w oczekiwaniu maleństwa
Hmm u mnie to wyglądało tak, że trzeba zawiesić obrączkę na złotym łańcuszku i trzymać nad dłonią:-) i jak kręci się w kółko to dziewczynka, a jak na boki to chłopczyk:-)
a placki pycha
Ale mi smaka narobiłyście:-) chyba jutro sobie zamówię na obiadek lub jeszcze dziś na kolację:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
No na to wygląda że tak:-) Gratuluje Wam:-) A to masz cywilny czy kościelny?![]()
Mieliśmy w planach na koniec października kościelny ale ze względu na mój stan i to ze nie chce brać ślubu zmęczona, gruba itp bierzemy teraz cywilny a kościelny przełożyliśmy na za rok kiedy już dziecko będzie większe, czyli na sierpień, dokładniej ostatnią sobotę sierpnia. nawet ksiądz nam sie nie sprzeciwiał ;-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Witajcie Śnieżynki ! :-)
Ale się dziś obiegałam po mieście za badaniami ! Spieszyłam się na 11 do lekarki po wyniki morfologii i się okazało, że będzie od 15, a potem na drugi koniec miasta byłam zawieźć mocz, bo się zorientowałam, że go pominęłam....
i tam też powiedziano, że mam się zgłosić po 15 i znów teraz robiłam drugą tą samą rundę po mieście ehh...
Dziewczynki tutaj znalazłam artykuł na temat płci dziecka i nawet wróżby więc kuknijcie sobie :-) Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
Panie, które w tym roku biorą ślub oczywiście proszę założyć nowy wątek ślub i pokazać nam swoje zdjęcia :-) i panie które już są po ślubie to może by się pochwaliły większą ilością zdjęć ?
Dzisiaj idę do moich przyszłych teściów zderzyć ich z rzeczywistością bycia praktycznie dziadkami
więc może przeżyję... hehe byłoby mi miło jakbyście trzymały kciuki :-)
Buziaaaaaki !
Ale się dziś obiegałam po mieście za badaniami ! Spieszyłam się na 11 do lekarki po wyniki morfologii i się okazało, że będzie od 15, a potem na drugi koniec miasta byłam zawieźć mocz, bo się zorientowałam, że go pominęłam....

Dziewczynki tutaj znalazłam artykuł na temat płci dziecka i nawet wróżby więc kuknijcie sobie :-) Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
Panie, które w tym roku biorą ślub oczywiście proszę założyć nowy wątek ślub i pokazać nam swoje zdjęcia :-) i panie które już są po ślubie to może by się pochwaliły większą ilością zdjęć ?
Dzisiaj idę do moich przyszłych teściów zderzyć ich z rzeczywistością bycia praktycznie dziadkami

Buziaaaaaki !
Ilonaa
Byli przeciwni zamieszkania razem bez ślubu, bo ślub mamy dopiero w planach na grudzień (cywilny) a kościelny jakoś za 2 lata, ale że mój A ma już 26 lat, pracujemy i możemy żyć na własną rękę to nie chcieliśmy tyle czekać. Ja studiuję zaocznie i moja Mama będzie mi zostawała z dzidzią kiedy będę w szkole co 2 tygodnie, gdyby A był w pracy, ale Jego Mama ogólnie jest raczej "a co inni powiedzą".....
_Pysia_
Fanka BB :)
łooo to będzie się działo
. Co to ludzie powiedza, dziecko bez ślubu i do tego bez ślubu kościelnego!!!
Trzymaj się i nie daj się!!! Jak będzie coś pyskować, to mozesz byc bardzo niemiła, a potem zwalić na hormony;-).
Na szczescie nie miałam takich problemów, bylismy młodzi i wymyślilismy sobie najpierw slub, a potem dopiero mieszkanie razem. Choc widzę, że bylismy wyjatkiem pod tym względem. Ale ślub zorganizowaliśmy w 3 mięsiące, od momentu podjęcia decyzji o dalszym wspólnym życiu, takze długo się nie naczekalismy
Trzymam kciuki i nie daj sobie odebrać radości z bycia mamą!

Trzymaj się i nie daj się!!! Jak będzie coś pyskować, to mozesz byc bardzo niemiła, a potem zwalić na hormony;-).
Na szczescie nie miałam takich problemów, bylismy młodzi i wymyślilismy sobie najpierw slub, a potem dopiero mieszkanie razem. Choc widzę, że bylismy wyjatkiem pod tym względem. Ale ślub zorganizowaliśmy w 3 mięsiące, od momentu podjęcia decyzji o dalszym wspólnym życiu, takze długo się nie naczekalismy
Trzymam kciuki i nie daj sobie odebrać radości z bycia mamą!
Ilonaa
Dziękuję za słowa otuchy :-):-) Ja to widzę tak: jak ktoś się kocha to bez ślubu czy ze ślubem będzie się szanował, opiekował itp. Bardzo marzę o ślubie i chcę żeby to był najpiękniejszy dzień w moim życiu, ale np. teraz nie byłabym skora do podskoków na weselu itp. a jak tak szybko idę spać to kto za mnie rzuciłby welonem ? heheh

Mój znajomy po pół roku znajomości ożenił się i miesiąc później miał dziecko, ile się wszyscy nagadali w jego rodzinie to podobno masakra ! Że za szybko, że się nie znają itp. a on mówił i ona, że czują i wiedzą, że zawsze będą razem. Nadal są szczęśliwą rodzinką i nie zapowiada się na jakieś rozstania.

Mój znajomy po pół roku znajomości ożenił się i miesiąc później miał dziecko, ile się wszyscy nagadali w jego rodzinie to podobno masakra ! Że za szybko, że się nie znają itp. a on mówił i ona, że czują i wiedzą, że zawsze będą razem. Nadal są szczęśliwą rodzinką i nie zapowiada się na jakieś rozstania.
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzisiaj idę do moich przyszłych teściów zderzyć ich z rzeczywistością bycia praktycznie dziadkamiwięc może przeżyję... hehe byłoby mi miło jakbyście trzymały kciuki :-)
Buziaaaaaki !
Dzięki Ilonaa za podsunięcie pomysłu:-) tak zrobiłam:-) Mam nadzięje że będziecie się wpisywać

A teściami się nie przejmuj jakby nie było będzie dobrze