Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo za chwilę jade do mojego gina i najprawdopodobniej zrobi mi usg genetyczne, okropnie się stresuje, mam nadzieję że wieczorem przekaże wam same dobre wiadomości
dziewczyny a co do tej wróżby to pamiętam że obraczkę się wiesz na nitce nad brzuchem i patrzy jak się rusza, tylko nie pamiętam które ruchy co oznaczają? jak kręci się w kółko to??? a jak tylko w boki to??? pomóżcie chetnie sobie sprawdzę zawsze jakaś dodatkowa frajda w oczekiwaniu maleństwa
a placki pycha
No na to wygląda że tak:-) Gratuluje Wam:-) A to masz cywilny czy kościelny?![]()
i tam też powiedziano, że mam się zgłosić po 15 i znów teraz robiłam drugą tą samą rundę po mieście ehh...
więc może przeżyję... hehe byłoby mi miło jakbyście trzymały kciuki :-)
. Co to ludzie powiedza, dziecko bez ślubu i do tego bez ślubu kościelnego!!!

Panie, które w tym roku biorą ślub oczywiście proszę założyć nowy wątek ślub i pokazać nam swoje zdjęcia :-) i panie które już są po ślubie to może by się pochwaliły większą ilością zdjęć ?
Dzisiaj idę do moich przyszłych teściów zderzyć ich z rzeczywistością bycia praktycznie dziadkamiwięc może przeżyję... hehe byłoby mi miło jakbyście trzymały kciuki :-)
Buziaaaaaki !
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/nasze-sluby-29186/#post3981640
Macie siebie no i Dzidziusia:-)