patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapałomagneziku brak

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapałomagneziku brak

. 
spoko pojutrze nic nie bedzie, nawet nad ranem nie da sie tak od uzupełnić takiego braku że aż miałaś skurcze łydekWiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapało![]()
Anisen nic się nie martw wszystko na pewno będzie dobrze, panna młoda zawsze wygląda pięknie a fryzura na pewno sie nie rozpadniedzien Dobry Śnieżynkowe mamusie :-)
moja siostra z mezem pojechali do Zakopanego wiec mam wolne. Na razie nie dam rady poczytać co tam u Was bo i czasu brak. wcinam śliwki po obiadku to mam wytłumaczenie zeby przez 20 minut nic nie robić ;-)
Patrycja mam okrutnego stracha że cos pójdzie nie tak jakbym chciała, że nie będę wystarczająco ładna, że fryzura mi się rozpadnie albo ze goście nie będą sie dobrze bawić. Masakra , jak sie deneruję. Mój sobie żartuje ale widze po nim ze też ma pietra. A TY jak przed jutrzejszym dniem?
Ja jeszcze nie wszystko gotowe, jeszcze musimy na zakupy pojechać, sałatki zrobic na kolacje itp ale to mi pomoże siostra wiec luzik damy rade. A co będzie za rok jak będzie koscielny, ani nie chcę mysleć.
U Was tez taki upał? umieram z gorąca