Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam was mamuski.ja tez ujrzalam dwie kreseczki na tescie;-)u lekarza jeszcze nie bylam.ale z moich wyliczen to jakos 5 tydzien.,poniewaz ostatnia miesiaczke mialam 3 maja;-)wiec termin jakos w polowe lutego;-)pozdrawiam wszystki przyszle mamusie

Dołączam do Was kochane kobietkiJestem taka szczęśliwa, że w końcu się udało.
Moja ciąża jest wczesna /7 tydz. 1dz./, ale byłam już na badaniach i widziałam moją fasoleczkę. Badanie - 5 tydz. 6dz. Fasolka miała wtedy 3mm, ale pęcherzyk poruszał się i lekarz zapewnił, że na razie jest ok.
Następna wizyta 22.06. na razie bez USG. Potem kolejna z 2-gim USG, ale nie wiem jeszcze kiedy.
Co do objawów to oprócz lekko obolałych piersi i pobolewania brzucha jak się zbyt zmęczę, to nie mam innych dolegliwości. W ogóle mnie nie mdli i nie wymiotuję. Mama mówi, że mam się cieszyć i nie marudzić.
Termin porodu mam na 3 lutego. buziaki dla Was
![]()

Mama Sówkano to fajnie,że kojarzysz gdzie jest Wieruszów "
)
Luczynka dziękujeale chyba się jednak zdecyduje zrobić, musze jeszcze pomyśleć
![]()
a styczniu byliśmy z Mężusiem w Wieruszowie, żeby wręczyć zaproszenie na nasz ślub
też zmęczenie daje się we znaki i obolałe piersi.. będę musiała pomyśleć nad większym rozmiarem
nie szybko rosną mi piersiątka??

W dodatku pod koniec ciąży już miałam nawały mleczne w nocy....
Aż strach pomyśleć co będzie teraz....