reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dwa pytanka do Losek:
1. gdzie kupujesz obiadki??dojeżdżają na Osiedle Warszawskie??:-D kopytka z cielęcinką..mhm..też nie mogę się do mięsa przekonać, ale to to chybabym wszamała...
2. w którym H&M kupujesz?bo w Plazie chyba nie ma dla kobietków w ciąży, a w M1 jakaś bieda była,chyba że to jak ja byłam:-D wklej fotki nowych zakupów!!

reklama
Jejku już nie mam jak się zmobilizować, żeby wziąć się za pisanie mgr... Nieee chce mi się nooo... Mąż dzisiaj spróbował mi pomóc-założyliśmy się, że mam napisać dzisiaj 10 stron. Jak to zrobię-w przyszłym tygodniu zabiera mnie na duże ciążowo-niemowlaczkowe zakupy (do tej pory mnie stopował, że jeszcze mamy czas i że sporo dostaniemy od wyczekującej rodzinki i tysiąca przyjaciół), jak nie - czeka mnie przez tydzień zmywanie naczyń (u nas on się tym zajmuje, hihi jakoś tak wyszło, że po przeprowadzce pierwszy umył parę razy i tak zostało:-)) i robienie takiej kolacji jaką sobie zażyczy... chyba nie za duża ta kara:-p

Akurat dzisiaj zamawialam z Bistro "Dorota" :-) nie wiem jaka ulica - ale maja typowo domowe jedzenie, nie wiem tez czy dowoza bo mam blisko wiec sama wsiadlam w auto i podjechalam.

Jesli chodzi o ciuczki to: w H&M dział ciążowy jest tylko w King Crossie i MALCIE. Natomiast dział ciązowy ZARA - W Browarze. :tak: (tam jeszcze nie bylam)

No moze z nudów porobie zaraz sobie fotki to wkleje w dziale ZAKUPY! :-)
Tygrynka A Ty skad jestes?

Akurat dzisiaj zamawialam z Bistro "Dorota" :-) nie wiem jaka ulica - ale maja typowo domowe jedzenie, nie wiem tez czy dowoza bo mam blisko wiec sama wsiadlam w auto i podjechalam.

Jesli chodzi o ciuczki to: w H&M dział ciążowy jest tylko w King Crossie i MALCIE. Natomiast dział ciązowy ZARA - W Browarze. :tak: (tam jeszcze nie bylam)

No moze z nudów porobie zaraz sobie fotki to wkleje w dziale ZAKUPY! :-)
Tygrynka A Ty skad jestes?

Hm.. chyba kojarzę bistro Dorota, na Bukowskiej jak się właśnie do King Crossa jedzie, nie wiedziałam, że takie dobre jedzonko mają :) muszę z osiedlowej restauracji wziąć, dużego wyboru nie mają, ale mają fajną "promocję" - codziennie coś innego za 10 zł, wczoraj np wołowina po azjatycku, dzisiaj de`volay, a jutro polędwica w sosie kurkowym z kopytkami..oo to chyba poczekam do jutra:-D a Ty na drugi raz z obiadkiem w aucie zapuść się aż do mnie:-D a na jutro mogę Cię zaprosić na polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami, bo mam zamiar zrobić:-p
W M1 w H&M jest całych 6 półek z ciążowymi..ogólnie bieda, ale widziałam fajną bluzę odcinaną pod biustem i taką bardziej "wyjściową" malinową tunikę :) wklejaj swoje fotki koniecznie!!!nie wiedziałam, że jest ciążowa Zara...haaa teraz już na bank napiszę te cholerne 10 str mgr i już wiem gdzie zaciągnę małża hihiih:evil:
Mieszkam na ul.Pobiedziska, niedaleko Mogileńskiej, wyjazdówka na Swarzędz, końcowka Malty, niedaleko Starego ZOO, zapraszam:-D zwłaszcza na spacerki do ZOO, ale to akurat teraz się Ciebie nie liczy Losek!!:no:chyba, że pokażesz mi kartę ciąży gdzie będzie napisane "może spacerować":tak:

Hm.. chyba kojarzę bistro Dorota, na Bukowskiej jak się właśnie do King Crossa jedzie, nie wiedziałam, że takie dobre jedzonko mają :) muszę z osiedlowej restauracji wziąć, dużego wyboru nie mają, ale mają fajną "promocję" - codziennie coś innego za 10 zł, wczoraj np wołowina po azjatycku, dzisiaj de`volay, a jutro polędwica w sosie kurkowym z kopytkami..oo to chyba poczekam do jutra:-D a Ty na drugi raz z obiadkiem w aucie zapuść się aż do mnie:-D a na jutro mogę Cię zaprosić na polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami, bo mam zamiar zrobić:-p
W M1 w H&M jest całych 6 półek z ciążowymi..ogólnie bieda, ale widziałam fajną bluzę odcinaną pod biustem i taką bardziej "wyjściową" malinową tunikę :) wklejaj swoje fotki koniecznie!!!nie wiedziałam, że jest ciążowa Zara...haaa teraz już na bank napiszę te cholerne 10 str mgr i już wiem gdzie zaciągnę małża hihiih:evil:
Mieszkam na ul.Pobiedziska, niedaleko Mogileńskiej, wyjazdówka na Swarzędz, końcowka Malty, niedaleko Starego ZOO, zapraszam:-D zwłaszcza na spacerki do ZOO, ale to akurat teraz się Ciebie nie liczy Losek!!:no:chyba, że pokażesz mi kartę ciąży gdzie będzie napisane "może spacerować":tak:
hej nie gadaj że mieszkasz tak blisko mnie ihihi ja mieszkam na Warszawskim dokładnie na ul. Konińskiej:-) tzn ogólnioe jestem z samego centrum wyprowadziłam się od mamy, która mieszka blisko Starego Rynku, a teraz wynajmujemy pokój z M:-)

hej nie gadaj że mieszkasz tak blisko mnie ihihi ja mieszkam na Warszawskim dokładnie na ul. Konińskiej:-) tzn ogólnioe jestem z samego centrum wyprowadziłam się od mamy, która mieszka blisko Starego Rynku, a teraz wynajmujemy pokój z M:-)

hehe Kaasiorek ta herbatka jest coraz bardziej realna :D sprawdziłam na Zumi i mieszkamy po dwóch stronach Warszawskiej hehe może z 10 min od siebie:-D to i na spacerki możemy razem chodzić:-D a jutro robię na obiad polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami na którą próbuję zaprosić Losek, może wpadniesz:-D:-D

Losek, masz takie duże domiszcze???Jeśli tak to zazdroszczę!!My z T. wynajmujemy małe 32m2 mieszkanko, ale już szukamy czegoś większego i na właśność..ale pewnie skończy się na jakiś 10m więcej:-D Losek i chyba urosły Ci chyba włoski co?tak kojarzę od wcześniejszych fotek-super!bardzo kobieco:-)

a co do lekarza to chodzę do dr Tomasza Urbaniaka na plac Spiski obok parku Sołackiego, ale ma drugi prywatny gabinet na Słowiańskiej:) baaaardzo dobry lekarz ma kilka specjalizacji itd.

reklama
Do góry