Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśleliśmy nad Aleksem, ale jak na razie jesteśmy na etapie "myślenia"... podoba mi się też Bartoszek
Artur również ładne imię ;-) U nas w rodzinie jest już dwóch wiec nam odpada heheHej brzuchatki
Jestem sasiadka bo ja z marcowek zagladam do was dosc czesto bo lubie czytac co piszecie macie troche wieksze doswiadczenie i zazdroszcze wam juz tych 17-20 tc jejku tez juz bym chciala miec ta polowe i chyba bylabym spokojniejsza .
Patrze z podziwem na wasze duze dzieciaczki i swietne brzusie ,moj tez juz widoczny
Mam do was pytanko bo w piatek ide na usg genetyczne i juz jestem taka poddenerwowana ,to jakies glupie mysli sie przypaletaja itd nie wiem czemu ale martwi mnie to ze moj brzusio jest taki chlodnawy ,jak spie jest cieply tylko w dzien taki jakis chlodny az ubralam dresy ciazowe zeby go grzaly ale nadal chlodnymyslicie ze to normalne .
Ostatnio bylam u gin w czwartek i wszystko ok dzidzia rosnie miala wtedy prawie 6 cm byl to 12 tc i 4 dziendzisiaj jest 13 tc i 3 dzien zanikly mi objawy i troche sie martwie niby nic mi nie dolega od czasu do czasu brzusio cmi ,piersi bola ach juz sama nie wiem ,moze nie potrzebnie wam glowe tutaj zawracam ale tylko dlatego ze jestescie bardziej doswiadczone i te tygodnie ,ktore ja mam przed soba wy juz macie za soba i moze wasze wypowiedzi by mnie troche uspokoily
dodam jeszcze ze w lutym 2009 poronilam bylo to miedzy 8-10 tc wiem ze te tg juz za mna ale przez to wtedy jestem jakas przeczulona i jak raz w tygodniu nie widze na usg mojego malenstwa to zaczynam schizowac .
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Trzymajcie sie i wszystkiego dobrego![]()
] <---- sorki za to, nie mogłam się powstrzymać 
tam jest do wyboru do koloru