reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

mi sie tez takie trafiły to je popsułam ha ha ha ....ale foto pojechane......

moje się nie dały...powinnam je do Ciebie przysłać:-)

eee to idzcie sobie...wolicie tivi niż bb...niz mnie...idzcie ja sobie zostanę sama... no już nie przejmujcie się mną...posiedzę w kąciku, poczekam może ktoś zajrzy...:-p

to jak Wy idziecie na tivi to ja idę do mgr:tak:

baju baju!!

reklama
a kysz a kysz do mgr......:p bieri się lasia do pisania......a mi do obrony zostało 4 dni......wiesz jak juz o psuciu to jakbyś mi dała 2 żlazne kulki i zamknęła w pokoju 2x2 to jedną zgubie a drugą popsuje :p

bo tak sobie mysle ze nawet nie moge zerknac na TVN....grrrr...nie mam polskiej TV tutaj:wściekła/y: a tak by sie chcialo...nawet nie wiem co tam w Teraz albo nigdy slychac <tear>

a kysz a kysz do mgr......:p bieri się lasia do pisania......a mi do obrony zostało 4 dni......wiesz jak juz o psuciu to jakbyś mi dała 2 żlazne kulki i zamknęła w pokoju 2x2 to jedną zgubie a drugą popsuje :p

upssss mnie też już zepsułaś!!!!jak napisałaś o tych kulkach, to... pomyślałam że chodzi Ci o... kulkach gejszy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Rechot zmień nick na Zbereźnica albo PsujkaLudzi:-p:-p:-p

reklama
Do góry