Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok mykam sie golic

cholercia ale poswiecenie....ty po prostu malej wiary kobitka jestes i tyle...
Wiecej wiary w moje mozliwosci KOBITO!!!!ja se dam rade![]()
jakas menda sie do mnie przypetala....
kurcze to ja tu o Ciebie dbam, a Ty sie tak odpłacasz nooo żadnej wdzięczności w tych ludziach...
ja mykam na jakis czas ogarnac te bide...ale znajac zycie nie bedzieta za mna tesknic bo ja wciaz dla was such a noob jestem tutaj![]()
hehe myślałam, że ta menda to do mniekurcze to ja tu o Ciebie dbam, a Ty sie tak odpłacasz nooo żadnej wdzięczności w tych ludziach...
ej tym to się nie martw!!jestem trochę dłużej niż Ty a i tak tylko udają że mnie lubią...bywa no...najwyżej same się polubimy chcesz??:-)
ale tak sobie myślę, że Ty będziesz miała najgorzej ze zgraniem się co do miejsca spotkania...
ooo matkooo oglądam Londyńczyków i tam był poród i dzieciaczek długo nie dawał znaku życia, myślałam, że już ryknę a wtedy on ryknął uuuuuuuuuuufffffffffff

nie no ja nie na ciebie z ta menda wyrwala...to o ten katar mi chodzi...nie masz pojecia katastrofa...
A swoja droga to ja tu jestem jak nikogo ni ma bo wy juz wszystkiw w lozkach sobie smacznie spicie jak ja sie finally z lozka zwleke
Oh londynczykow tez dawno juz nie widzialam....to nowa serie puszczaja czy ta stara jeszcze????
współczuję z katarem..o londynczykach nie wiem bo nie ogladalam, teraz nic innego nie ma w tv![]()
aaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale jestem niezdara....a teraz cierpięwsadziłam łapkę w żurek mam całą poparzoną spuchniętą czerwoną boli szczypie buuuuuuuuuuuuu