Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przynajmniej wiesz, że to nie jest pieśń przyszłości, tylko ze 2 -3 lata. Dla mnie taka świdomość to już było by coś.

Mieszkanie ładne, bo 80m2, 4 pokoje, kuchnia i łazienka, słoneczny balkonik... Ale na szczęście działka już czeka, więc perspektywa wyprowadzki to najbliższe 2-3 lata.
Jak też sporo "zawdzięczam" działeczce - przede wszystkim Milenkę
No i wyżyję się tam - opieprzam, czytam spokojnie książki, pobawię się w ogrodnika :-) I czas bardzo miło nam leci![]()

Tygrynka.... mam jeden pokój wolny! Chcesz? Możesz z nami zamieszkać.
A później jak wybudujemy naszą willę, będziesz miała całe piętro! No, i basen będzie w piwnicy, i sauna, i siłownia.... bawialnia dla dzieci, ogromne 4 garaże i 3 samochody, oraz mały quadzik... taras z kwiatami..., plac zabaw ze zjeżdżalnią piaskownicą i huśtawką... Eh, marzenia!![]()
)...jej i będziemy razem pić tii i będzie pięknie miło i przyjemnie....suuuuper:-):-):-)Czyż to nie piękna, świetlana przyszłość? Dwie cudowne rodziny... dwoje lutowych dzieci.... poranna tii na tarasie, rosa na trawie....wooow super!!!to w zamian za dach nad głową mogę zabawiać Cię rozmową i zajmować się naszymi chłopakami (w sensie synkami, nie mężami)...jej i będziemy razem pić tii i będzie pięknie miło i przyjemnie....suuuuper:-):-):-)