Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też własnie kocham pieski a ten miał być mniejszy a waży 67 kgmajsii Cuuudny piesior, ale bym go wytuliła :-):-):-):-):-) Uwielbiam pieski!
Sporo więcej niż ja
I w dodatku jego ukochaną zabawką jest opona i zawsze musze go myć po spacerku bo się cały obślini -.-
Miłego POM-u :-)Idę na POM (Powolny Obchód Miasta) hehe,
A tak na poważnie mam kilka faktur do rozniesienia....
Będę za 20 minut :-)

Śliczny piesiu:-) Ale jak patrzę na te zęby w oponie to nie wiem czy bym się go nie bała heheJulisia no to dobrze, ze z dzidzią jest wszystko dobrze! Co do wyników, to stosuj się do zaleceń lekarza i będzie wszystko dobrze!
A z płcią pewnie dowiecie się na następnej wizycie, szkoda, że nie było teraz nic widać, ale cóż... nic na to nie poradzisz ...
A zdjęcia muszę zrobić, ale wstawię je dziś! Teraz jestem w pracy, ale jak tylko wrócę , to chwycę za aparat i pstryknę kilka fotek.
Dziewczyny, mam pytanie... Wszystkie piszecie o tym USG połówkowym (to jest genetyczne, tak?). Mój lekarz tego badania nie wykonuje bo na piątkowej wizycie z nim o tym rozmawiałam... Powiedział, że jak chce to mogę się umówić (prywatnie w Krakowie) i podał mi numer do gościa. Powiedział, że między 20-22 tc, więc ja mam jeszcze czas.
Gdzie Wy wykonujecie to badanie i czy jest ono konieczne? No i ile kosztuje?
Do Krakowa mam niespełna 100km, i nie wiem czy jest sens jechać aż taki kawał na to badanie...
Dał by się dał i byłby w siódmym niebie:-) Straszny z niego pieszczoch! Każdy się go boi jak widzi go po raz pierwszy, ale on tylko straszy wyglądem, bo tak na prawdę jego dziadek jest bokserem i w głowie "wsiu bździu" ma po nim, a mądrosc po owczarku... z rottweilera to chyba wygląd jedynie
A co do piesia to bardzo miło z Twojej strony, rzadko spotyka się ludzi którzy przygarnęli by takiego... większość tylko szuka super zdrowego, malutkiego piesia...
Wita was świeżo upieczona Panna Magister....weekend stresowy dzisiejszy poranek jeszcze bardziej mówię wam szaleństwo....ale już po mówię szczerze to czysta formalność.....