Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!
jakbyś miała zastrzeżenia to pisz:-)Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OKjestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku
Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciukówmartwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

a teraz już jestem po jajecznicowej kolacyjce tak więc i mama i Sóweczka najedzone
hehe jak to napisałam to mi się przypomniało, że wyjechała 
ale ze mnie zakrętas 
wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa
więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić
) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę
najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły
co myślicie???

Mamo Sowko: pamietaj, ze najedzona mama to szczesliwa sowka
a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion

Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze![]()
i wyglada mi na przynajmniej stuletnia...