Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jabłkowy z cynamonem, pychotaaaaa.A ja polecam domowej roboty dżemik jablkowy z cynamonempoprostu miodzio, taki szarlotkowy
sama robilam-zapraszam do siebie
![]()
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka
)Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka
)
BUZIAKI!
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usgdobra poczciwe KobitkiJa zaraz kończę pracę i 3 dni wolnego
+ 2 dni weekendu = 5
Dzisiaj sobie juz odpocznę bo głowa mi pęka dlatego nie naskrobcie dużo pod moją nieobecność;-) Miejcie litość:-) Jutro mam badanko więc trzymajcie kciuki ale rano zajrzę do Was bo mam dopiero na 11;-) miłego popołudnia:-) i wieczorku:-) Ja dzisiaj muszę zrobić obiadek no i zakupy pewnie pojedziemy do tesco bo pustki w domu
papa
![]()
Widzę i gratulujęMój suwaczek przeskoczył na 5 miesiąc!
Widzicie to? Widzicie?