Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wróciłam z zakupków...aaaaahhhhhmam dwa sweterki z H&M Mama, słodziaśne niebieskie pajacyki z takim cieplutkim materiałem od środka, dwie książki o rodzicielstwie na wesoło, nową płytę Nelly Furtado (ohhh yeaaah
), nowy Twój Styl:-), pudełko na zdjęcia (bo nie chce mi się do albumów wsadzać
)...ech...pójdziemy z torbami jeszcze przed narodzinami małego
![]()
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka
)BUZIAKI!
Witam z ranaTrzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg
Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dziejeTrochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)
o to chodziło:-)
w łazience jest już zamontowana umywalka, kibelek i prysznic:-) dziś Mężuś będzie malował sufit i dwie ściany
potem jeszcze wstawić pralkę i parę dodatków i w końcu pierwsza kąpiel:-)
Trzymam kciuki za zaliczenie;-)Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka
)
BUZIAKI!

To będziemy razem się przeżywać:-)Witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg
Widzę i gratuluję
Super że już jesteś:-) Jak widać bardzo zadowolona:-)Czekamy na zdjęcia!!!!!!!!!Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dziejeTrochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)

Cześć
Patrycja214, Kejt82, Mantezowa
- trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, prędziutko po nich napiszcie co i jak.
Dzięki Dziewczynki idę się zbierać bo nie zdąże ale się wyspałam chociaż;-):-)Witajcie
Mantezowa, Patrycja kciuki trzymam. Dajcie znać po wizycie.![]()

)Doskonale Ciebie rybka rozumiem, spodnie ciązowe w większosci są dla mnie obrzydliwe i do tego rozmiarówka zawyżona, jeżeli chce się coś naprawdę ładnego to trzeba sporo jak Pysia wydaćale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??
trzymam za was kciuki, z mieszkankami to trudna sprawa:-)Najeli jutro o 21 oglądamy mieszkanko i na 90% jesteśmy za przeprowadzką (ja na 99,9%). Nawet mój mąż co kręcił noskiem na parter jak usłyszał ze tam jest aneks kuchenny z jadalnia to wymiękł. Szkoda nam tylko mebli bo trzeba je będzie rozkręcić, ale za rok mylse ze kupimy mieszkanko swoje albo zaczniemy budowę w miedzy czasie.
Najeli miłej kąpieli i kolorowych snów.
Jasne że bedziemy trzymać kciukiii;-) moj M też się ze mnie śmieje jak mnie obserwuje gdy z wami rozmawiam;-)Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
)
BUZIAKI!
ihihi żeby było smieszniej to my dwie zajmowałyśmy się działem dzieciecym w C&A i teraz zatrudnili dwie dziewczyny za nas, tzn ona jest w 11 tyg. dobrze sie czuje nie przezywała tej ciazy tak strasznie jak ja wiec szkoli nowe na nasze stanowiska na ten czas co nas nie będzie, generalnie w pracy czekali az któraś w koncu zajdzie w ciaze, ja wiedzialam ze ona planuje ale stało się ze ja pierwsza zaciązyłam, choć jak rozmawiałysmy ona dalej próbowała i udało się, bardzo sie cieszę, ale mam tylko jedną obawę, że beda nas porównywać, bo ja od 9 tyg, na L4 a ona jeszce w 11 pracuje
i jeszcze troche popracuje