Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła
nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje
co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko
I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego
cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!! Ale suuuuuuuuper :-)Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła
co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko
cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!
![]()

GRATULUJE 
Poszłabym na grzyby, tylko z tym brzucholem, no i nastraszyłyście tymi kleszczami. Chyba sobie daruję i wyślę teściów-oni lubią chodzić na grzyby :-)

W połowie wrzesnia się zaczyna kolejna seria. takze spokojnie oglądaj sobie 5, akurat jak skończysz to będzie kilka oddzinków nowej
nigdy nie miałam kleszcza (tfu tfu, puk puk w niemalowane by nie zapeszyć!) a jutro na 4 dni na Mazury śmigamy :-):-):-) i będziemy spać w domku letniskowym, więc pewnie nawet jak ja nie wyjdę do kleszczy to one przyjdą do mnie
i problem obiadków mi na te dni odpada, bo mamusia będzie gotować..ahh
tylko się dziś spakować (co się równa paru godzinom pakowania i tysiącom torbom) i sruuu 
tak jak Kasiorek czerpie profity z pracy w C&A, tak ja z pracy męża w Ikei ;-)
Poszłabym na grzyby, tylko z tym brzucholem, no i nastraszyłyście tymi kleszczami. Chyba sobie daruję i wyślę teściów-oni lubią chodzić na grzyby :-)

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła
cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!
![]()