reklama

Wątek główny

ja mam te :
CIENKI JEANS spodnie ciążowe AGA, rozm. 34 (735739461) - Aukcje internetowe Allegro
zmierzyłam swoje spodnie na szerokosc nogawek i w biodrach, te w które fajnie wchodze i wyszlo mi ze 36 to mój rozmiar. kupiłam jeszcze 2 pary u tego sprzedawcy, ale widze ze nie ma teraz aukcji tych spodni. jedne białe, drugie czarno - szare z takiego cienszego materiału ale przypominającego jeans. To dosyć dobry sprzedawca. spodnie były u mnie wciągu 2 dni od zaksięgowania wpłaty.
Do tej osoby warto zaglądać , fakt ma też badziewia sporo ale czasem znajdzie sie cos fajnego.

reklama
Hej dziewczyny ... nie mam sily nadrabiac ... od 6 rano robiłam kartki ... a dzisiaj jeszcze Kocur swojego małego przywozi ... a ja ze stertą nie popranych ubrań ...

I dobra wiadomość :
"zmusiłam" troszke mojego brzdąca do pierwszego kopniaczka :D:D:D Tzn połozyłam sie na brzuszku jak mi kocurek plecy masował , no i małemu leniowi sie malo wygodnie spało więc łaskawie mnie popukał żebym zmieniła pozycje !!! Nareszcie !!!

A to tylko dowiodło teorii mojego kocurka ze nasze maleństwo to po porostu spioch i leń ... I nie bedzie zbędnie trawił cennej energii ....:P

Witam! Ale jestem w fatalnym humorze niedosc ze z nosa mi cieknie i głowa mi peka to jeszcze pojechala na zakupy z siostra i jej mezem! nigdy juz tego wiecej nie zrobie bo jej maz to staszny dupek jest jak moj by byl taki to bym go wciagu 5 min udusila! Nic nam nie dal poogladac ani poprzymerzac tylko ciagle pospieszalam a jak chcialysmy zajechac do jeszcze jakiegos sklepu to tylko marudzial ze juz w tylu bylysmy i on sie spieszy! Wspolczuje tej mojej siostrze meza a sobie szwagra :-(

Hej dziewczyny ... nie mam sily nadrabiac ... od 6 rano robiłam kartki ... a dzisiaj jeszcze Kocur swojego małego przywozi ... a ja ze stertą nie popranych ubrań ...

I dobra wiadomość :
"zmusiłam" troszke mojego brzdąca do pierwszego kopniaczka :D:D:D Tzn połozyłam sie na brzuszku jak mi kocurek plecy masował , no i małemu leniowi sie malo wygodnie spało więc łaskawie mnie popukał żebym zmieniła pozycje !!! Nareszcie !!!

A to tylko dowiodło teorii mojego kocurka ze nasze maleństwo to po porostu spioch i leń ... I nie bedzie zbędnie trawił cennej energii ....:P
No widzisz Kochana nareszcie się doczekałaś!:-D Ale masz leniuszka:-) Pewnie oszczędza siły na później;-):-)

A ja przymierzyłam jedną, piękną, jasną, długą suknię, ale jestem taka akurat w brzuszku, a boję się, że za 4 tygodnie się już w nią nie zmieszczę, a jest taka, o jakiej myślałam.
Teraz lecimy na spacer z psem, dzisiaj i jutro raczej tutaj nie zajrzę, ale będę miała do nadrabiania u Was...

przecie se jaja robie jak zawsze :P ja mam 111 cm i coooo....fikasz? : P
Rechot ja fikam!!! mam tyle samo!!! :-D:-D
Cześć dziewuszki, ja dziś spedzam dzień u tesciów;-) Maciuś z tata grzebią cos na podwórku przy domku, a ja z mama robie obiadek;-) wczoraj bylam na zakupach i stwierdzam, że nie będę nic kupowac w oryginalnych sklepach bo tam jest o wiele drożej np stanik ciazowy taki, ze można odpiąć do karmienia prawie 100 w sklepie:szok: a w takiej małej budzie babka miała od producenta po 30 zł, spodnie ciążowe na rynku Bema (Poznanianki na pewno zajarza o jaki chodzi hiihi) za 90 zl, a w sklepach ok 170:baffled: poza tym kłania sie jednak allegro ono jest niezastąpione ihihi
Kurcze może powinnam poszukać czegoś po jakiś bazarkach:/ kiedys były dwa stoiska w KDT ale teraz nie ma KDT :( a ja właśnie wywaliłam 180 na spodnie :(

I dobra wiadomość :

HURRAA!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry