reklama

Wątek główny

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Też miałam straszny problem ze znalezieniem spodni szukałam po Poznaniu aż w końcu w mojej małej mieścinie znalazłam sklep z odzieża ciążowa i kupilam spodnie za ok. 100zł

Top ONE

ja mam te nr 067 i jestem zadowolona

Hej Dziewczynki :-)

Też miałam straszny problem ze znalezieniem spodni szukałam po Poznaniu aż w końcu w mojej małej mieścinie znalazłam sklep z odzieża ciążowa i kupilam spodnie za ok. 100zł

Top ONE

ja mam te nr 067 i jestem zadowolona
Bardzo fajniutkie!:tak: Ja dzisiaj dostałam od znajomej która też będzie lodóweczką 2010:-) super spodnie kiedyś jej powiedziałam żeby jak coś spotka fajnego żeby mi też kupiła to jej potem kase oddam i przyniosła mi dzisiaj, zrobie później fotke to Wam pokaże,;-) długie jeansy ciążowe, które mają wszyte guziczki i da się zrobić z nich spodnie 3/4 i rybaczki także: AJM WERY HEPI!!!! I to cudo za mam za 70zl:-D

Może jeszcze coś kupimy fajnego sezon dopiero się zaczyna na takie rzeczy;-) Ale masz fajnie ja coś szybkiego zrobię i też uciekam na spacer:-) No to dzidzia rośnie mnie też tak czasem boli ale nie ma się czym martwić tak mi powiedziała gin. teraz coraz bardziej zaczniemy narzekać bo coraz więcej będzie nas boleć:sorry2: Ja jak długo pochodzę to jeszcze biodra mnie bolą:dry: no ale uroki ciąży najwyżej będę się zimować w domu:-D
Patrycja na pewno cos fajnego kupimy ja dzisiaj namierzyłam się całą masę spódnic ale wszystkie jakieś takie bez szału a do tego mają ceny z kosmosu 149zł zwykła dzinsowa szmatka.
Jeśli chodzi o bóle i dolegliwości ciążowe to na razie jeszcze nic mi nie doskwiera ale myślę że jesteśmy chyba w idealnej sytuacji bo przynajmniej letnie upały nas nie będą męczyły gdy będziemy już na końcówce, zawsze chciałam tak zajść w ciążę żeby rodzić na wiosnę no i się udało:-)

Hello Dziewczynki :-p Już nadrabiam co u Was słychać:-) Ja się wyżyłam z moimi nerwami na mieszkanku, które wysprzątałam... mój dalej jest na tej całej imprezie z firmy i wypiękniłam się, że jak wróci mam zamiar nie zwracać uwagi na niego! a żeby się lepiej czuć podczas fochu muszę ładnie wyglądać haha

Idę w piątek na CHIPPENDALES :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idzie któraś też ?:-):-):-)

Hej Kochane :)))
Własnie wróciłam ze ślubu i normalnie musze przyznać, że takiego czegoś jeszcze nie widziałam nie dość, że ślicznie było to na koniec upozorowali porwanie pani młodej i to tak realistycznie ze nikt nie wiedział co się dzieje :-Dhahahahhaha to było boskie normalnie :-D teraz czas coś zjeść i nadrobić zaległości bo pewnie sporo napisałyście od rana ;-)

Hej Kochane :)))
Własnie wróciłam ze ślubu i normalnie musze przyznać, że takiego czegoś jeszcze nie widziałam nie dość, że ślicznie było to na koniec upozorowali porwanie pani młodej i to tak realistycznie ze nikt nie wiedział co się dzieje :-Dhahahahhaha to było boskie normalnie :-D teraz czas coś zjeść i nadrobić zaległości bo pewnie sporo napisałyście od rana ;-)

hahaha dobre :-) też znam podobny przypadek tylko porwanie pana młodego, tylko on się źle skończył, bo paru kolesi wzięło to na serio i wpierd... porywaczom hahah a potem rozpętała się wojna na weselu :-p

reklama
Cześć laski :-(

Mam strasznego doła :-( Pewnie zupełnie niepotrzebnie, ale nie mogę przestać ryczeć, bo tak się strasznie martwię... :-( to już 19 tydzień, a ja nadal nie czuję ruchów maluszka.
:-(USG dopiero za 3,5 tygodnia, a ja chyba do tego czasu oszaleje :-(:wściekła/y:Nie potrafię się cieszyć tylko siedzę i ryczę jak głupia :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry