reklama

Wątek główny

reklama
Pandorko gdzieś wyczytałam, że dużo kobiet czuje ruchy w 22 tygodniu więc nie denerwuj się, bo wiesz, że to bardzo szkodzi dzieciaczkowi ! Dlatego w trosce o jego i swoje zdrowie nie denerwuj się;-)

Hello Dziewczynki :-p Już nadrabiam co u Was słychać:-) Ja się wyżyłam z moimi nerwami na mieszkanku, które wysprzątałam... mój dalej jest na tej całej imprezie z firmy i wypiękniłam się, że jak wróci mam zamiar nie zwracać uwagi na niego! a żeby się lepiej czuć podczas fochu muszę ładnie wyglądać haha

Idę w piątek na CHIPPENDALES :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idzie któraś też ?:-):-):-)
Ilonka w sumie mam niedaleko do Ciebie:-D Ale Grzesiek by chyba zawału dostał bo gdzie ja z Kruszynką po nocy w Tarnowie;-) ach te chłopy... Ale jak oni by byli gdzieś dalej no to przecież nic się nie dzieje:confused2:
ehhh... ciężko mi tak jakoś dzisiaj...:-(
Nie przejmuj się Kochana;-) Pewnie sobie tam buszuje tylko delikatnie zobaczysz jak Cię zacznie kopać tak konkretnie to prędko nie przestanie;-)

czesc dziewczyny i znowu powtorka z rozrywki...jak ja juz sie szanownie zwleke z lozka to ty spicie....booooo

ah takie zycie....no to zostala mi teraz ksiazka...zajze pewnie dopiero we wtorek bo mi sie weekend zaczyna....jak ja kocham swoja prace....

a jeszcze sie wczoraj dowiedzialam(bo sie wczesniej nie interesowalam) ze ta firma w ktorej pracuje jak idziesz na maciezynski nie wyplaca nic...grrrrrrr i dupa blada...a i chca zebym wrocila po 4-6 tyg...ale ja nie bede pewnie chciala babelka zostawic w domu albo z babysitter mowie wam rece mi opadaja...juz nie wiem co mam robic...

Pandorka....ja tez nic nie czuje chyba jeszcze wiec glowa do gory:)))))))))))

kurde spać nie mogę mam pogrzane sny.....sorki że ostatnio tak mało się udzielam ale w moim życiu dzieje się telenowelka pt. " los Rechotkos - matkos dziecios s debilosos kretynos" ....idę się pomęczyć do wyrka......

-że szczupłe kobiety czują ruchy wcześniej (ja należę do tych niezbyt szczupłych)...

[/FONT]
ale ja tez nie jestem szczupla, poczulam dokladnie w pierwszym dniu 19 tyg :) ale to co mowilas wczesniej ze kazdy inaczej to przechodzi to przeciez najwieksza prawda i tego sie trzymajmy! a dzis w nocy u mnie po prosztu moje dziecko chyba sie w tarzana bawilo! nie moglam spac przez to!rano sie uspokoilo no i teraz mam spokoj, narazie :)

Dzień dobry kochane:-D

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście, bo wczoraj od rana byłam w kuchni, bo piekłam ciasto i takie tam, a potem jechaliśmy do rodziców:tak: a dziś od rana też będziemy mieli gości, więc nie za bardzo mam czas dla Was, ale obiecuję, że wieczorem, ale rano to nadrobię:-)

Buziaczki dla Was i miłej niedzieli życzę, bo u nas ładna pogoda słoneczko od rana świeci i mam nadzieję, że u Was również:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry