olenka12345
Fanka BB :)
Pandorka dziękuje za info;-)chyba się pomecze..wole zeby dzidzia była zdrowa,nie bede jej faszerowac lekami
chyba ze juz nie wytrzymam..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ilonka w sumie mam niedaleko do CiebieHello DziewczynkiJuż nadrabiam co u Was słychać:-) Ja się wyżyłam z moimi nerwami na mieszkanku, które wysprzątałam... mój dalej jest na tej całej imprezie z firmy i wypiękniłam się, że jak wróci mam zamiar nie zwracać uwagi na niego! a żeby się lepiej czuć podczas fochu muszę ładnie wyglądać haha
Idę w piątek na CHIPPENDALESIdzie któraś też ?:-):-):-)
Ale Grzesiek by chyba zawału dostał bo gdzie ja z Kruszynką po nocy w Tarnowie;-) ach te chłopy... Ale jak oni by byli gdzieś dalej no to przecież nic się nie dzieje
Nie przejmuj się Kochana;-) Pewnie sobie tam buszuje tylko delikatnie zobaczysz jak Cię zacznie kopać tak konkretnie to prędko nie przestanie;-)ehhh... ciężko mi tak jakoś dzisiaj...:-(
Ilonka w sumie mam niedaleko do CiebieAle Grzesiek by chyba zawału dostał bo gdzie ja z Kruszynką po nocy w Tarnowie;-) ach te chłopy... Ale jak oni by byli gdzieś dalej no to przecież nic się nie dzieje
![]()
a my byśmy się sobą dobrze zaopiekowały 
ale ja tez nie jestem szczupla, poczulam dokladnie w pierwszym dniu 19 tyg
-że szczupłe kobiety czują ruchy wcześniej (ja należę do tych niezbyt szczupłych)...
[/FONT]

a dziś od rana też będziemy mieli gości, więc nie za bardzo mam czas dla Was, ale obiecuję, że wieczorem, ale rano to nadrobię:-)
postaram sie byc wieczorkiem:]miłej niedzieli życzę:-);-)