Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mi Ciebie szkoda:-( On naprawde jest bez serca...Dziękuje Wam kochane ciężko mi wogóle zrozumieć jak można przedkładać swoje dobro nad dobro rodziny. Alkohol i koledzy sa ważniejsi niz dzieci. W dodatku teraz to wszystko kiedy ja sama też potrzebuje pomocy i wsparcia bo są problemy z zagrożeniem. Lekarka nie pozwala mi na powrót do pracy a w domu co prawda sobie dorabiam ale też sa to grosze.
Kochana będziesz musiała wystapić o alimenty chociaż tak będziesz miała pare groszy więcej na dzieci a jak nie będzie płacił to państwo będzie Ci płacić, a on będzie miał komornika na dupie. Nie wiele ale zawsze na 2 dzieci łącznie z rodzinnym byś miała 600 zł
Dzień Doberek Rechotku.
PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.
Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.
kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
Podwija ogon i spier... Normalnie był jeb.. jednego z drugim to odrazu by się wyprostowali.
Czy oni nie zdają sobie sprawy, że są tak samo odpowiedzialni za to dziecko jak my. Nie noszą ich przez 9 miesięcy, ale odpowiedzialność jest taka sama (a nawet i większa). Szlag mnie kur... trafia jak widzę takich nieodpowiedzialnych gnoji. 

Sorry dziewczynki że tak ostro ale innych słów na to nie mam. Biedna:-( Tyle się wycierpisz u tych lekarzy i jeszcze tam gdzie powinnaś mieć wsparcie to go nie ma:-( Aż serducho się kraje jak się słyszy jakie są Wasze sytuacje:-( U nas też skromne życie ale nie ma co narzekać mogłoby być gorzejkochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
Dobrze że pracuje na tym stażu to sobie studia opłace bo tak to bym mogła zapomnieć o szkole
To chyba w tych czasch zdnej z nas sie nie przelewa! U nas tez skromniutko meza zwolnili z roboty i otworzył wlasna dzialanosc ale jak narazie to tylko zrabia na same opłaty! Pozatym budyjemy dom ale to juz tescie placa!Biedna:-( Tyle się wycierpisz u tych lekarzy i jeszcze tam gdzie powinnaś mieć wsparcie to go nie ma:-( Aż serducho się kraje jak się słyszy jakie są Wasze sytuacje:-( U nas też skromne życie ale nie ma co narzekać mogłoby być gorzejDobrze że pracuje na tym stażu to sobie studia opłace bo tak to bym mogła zapomnieć o szkole
![]()
Takie sytuacje są najgorsze. Facet dziecko zrobić potrafi ale później wziąć na siebie konsekwencje to już nie!!!Podwija ogon i spier... Normalnie był jeb.. jednego z drugim to odrazu by się wyprostowali.
Czy oni nie zdają sobie sprawy, że są tak samo odpowiedzialni za to dziecko jak my. Nie noszą ich przez 9 miesięcy, ale odpowiedzialność jest taka sama (a nawet i większa). Szlag mnie kur... trafia jak widzę takich nieodpowiedzialnych gnoji.
Sorry dziewczynki że tak ostro ale innych słów na to nie mam.
nie no za co sory masz racje...moje dziecko w brzuchu nie musi czuć ciągle jak mama się denerwuje i jak przeklina w kółko bo jełop ma coś z deklem.....ale zanim zaszłam w ciażę był cudny byliśmy ze sobą 7 lat sory ale mu odjeb.....centralnie