Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...przeciez jak juz maluszek bedzie na swiecie to nie bedziecie chyba dalej tak randkowac?
pogadaj z nim, bo cos chlopina kombinuje...no ale moze rzeczywiscie musi dojrzec do calej sytuacji...
dziwny piekacy bol co jakis czas tak z 10 cm na prawo od pepka...hmmm...i tez sie zastanawiam co to moze byc...
chyba ze to od blizny cos ciagnie..) takze ZGLUPIALAM
i ze niby normalne w ciazy..ale jak nie przejdzie to sie przejade wieczorkiem do szpitala...No wiesz już nie taki gówniarz ... Ale zdaje się że ma fiu-bździu w głowie... a to przykre. Dupą ruszać umie a głową już nie bardzo...kochanie odpowiedź...bo jest kretynem i zawsze ma na to jakiś powód....a to dojazdy do pracy, a to ze chrapie, a to co innego....gówniaż i tyle ja mieszkam sama dopiero od lipca...tak mieszkałam ze znajomymi od marca

Dzień Dobry KochaneWstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody
Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było
Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień
I miałam dobre przeczucie
Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna
I miałam rację
Będzie Gabryś
Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!
Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania
Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język
Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)
Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)
Dzień Doberek Rechotku.
PATRYCJA gratuluję synusia bardzo ładne imie Gabryś.
Ja to dziewczyny juz chyba musze na dobre oswoic sie z myslą że będę samotną mamąz dwójką dzieciaków przykre ale prawdziwe mój rano dziś zadzwonił ale w zasadzie chyba tylko po to żeby mnie wyprowadzić z równowagi i rozmowa skończyłą sie tym że powiedział że mam go w dupę pocałować i odłozył słuchawkę. Nawet juz płakaćmi się nie chce. Nie chciaąłm Wam wcześniej o tym pisać bo było mi wstyd tylko włąsciwie czego ja mam się wsztydzic, ze staram się jak mogę o dzieci. Trudno może lepiej nam będzie rzeczywiście bez niego.
ja wlasnie wrocilam z pobrani krwi i pałaszuje sniadanko! Mam mały z tym probel jak bylam pierwszy raz w laboratorium to jeszcz jakos poszło ale dwa ostatnie razy to jakis koszmar wcale nie chce mi leciec krew az dwie panie mi naraz pobieraja taki maja problem! A w wyniku tego mam mały krwiaczek i boli reka ze zginac nie mogw! słyszalam ze dobrze jest przed pobraniem napic sie duzo wody to podobno krew sie rozrzedza ale nie wiem czy o prawda! słyszałyscie cos o tym??
kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
ja od wczoraj w nocy mam tez jakis 'nowy'dziwny piekacy bol co jakis czas tak z 10 cm na prawo od pepka...hmmm...i tez sie zastanawiam co to moze byc...
moze nam jakas doswiadczona mama pomoze..Shingle? co ty na to? ..
ja jak na razie pytalam wujka Google i powiedzial, ze albo sie macica rozciaga, albo przepuklina pepkowa, albo sie beda rozstepy robic w tym miejscu albo wyrostek(to akurat wykluczam, bo nie mam juzchyba ze to od blizny cos ciagnie..) takze ZGLUPIALAM
i ze niby normalne w ciazy..ale jak nie przejdzie to sie przejade wieczorkiem do szpitala...
A ja niestety nie pomogę. Dziwne miejsce na taki ból... Może faktycznie macica daje znać, ale mnie tak ciągnęło bliżej spojenia łonowego.
Może weź nospę i zobacz czy pomoże. Jeśli pomoże to na 90% macica - rozluźni się i odpuści, a jak nie pomoże to nie wiem co...
Nospy niestety nie mam bo w Danii jestem...
)