Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.....Zapytaj moze, co? 
[B pisze:rechot1sb;4[/B]217971]wiesz zrobił to poprostu jak facet
G... prawda. Faceci tez potrafią być odpowiedzialni, nie to żebym ich broniła, oni są inni niż my (my jak wiadomo to chodzące ideały - mam na mysli wszystkie lutóweczki). Rechotek ja się zastanawiam co na to jego rodzice - byliby z niego dumni, że się tak zachowuje, czy jesty im wszystko jedno (bo ja to będę mojego syna uczyła większej odpowiedzialności).
Trzymaj się kochana i pogłaskaj brzuszek ode mnie.
Losek - ten Twój dzidziuś to Cię trzyma w niepewności z tą płcią - wstydniś jeden, no ale najważniejsze że wszystko jest ok.
Paulla - puchnięcie to chyba niedobry objaw, a przynajmniej tak wcześnie, porozmawiaj z lekarzem co w tej sytuacji musisz robić.

byłyby jajca że hej 
Śliczne masz pieski a jak fajnie śpią!kurde 14 się zbliża a ja nic nie mam na obiad. Kupię pyry, jakąś padlinę- zrobię z niej gulaszyk z ciemnym sosikiem i do tego kapustka kiszona :-):-):-):-):-)
Idę bo mi od samego pisania ślina cieknie:-)
:-) A co wy planujecie na obiadki?
Cmokkkk
A mała po Tatusiu rośnie
Już mam dość tej pracy wczoraj tak mi dało w dupe że dzisiaj całe nogi mam w zakwasach jeszcze zaszkodzę mojemu Okruszkowi:-( Dzisiaj się ulatałam popakowałam kupe folderów reklamowych i to wszystko za pół darmo
Wykorzystują mnie jak mogą
Ale pojechali mam spokój
Pierdziele ich uciekam od 9 na L4