HEJ DZIEWCZYNKI
Co tam sie dzieje u Was? Moze ktoras mi stresci jakies newsy czy inne wazniejsze wydarzenia? bo troche mnie nie bylo...
U mnie wszytko w porzadku,, brzuszek rosnie coraz bardziej, bylam ostatanio na kontroli, Lekarz powiedzial,ze widac ze lezalam i odpoczywalam bo nic sie nie pogorszylo z ta szyjka i wszytsko ok z dzidzia - plci nadal nie znam

Dal mi jeszcze apargin na twardnienie macicy ale jakos na razie nie biore boje sie tych wszystkich lekartsw.
A tak to wszytsko ok u mnie... troche nudno, nadal staram sie odpoczywac chcoiaz coraz bardziej mnie nosi ;-)
Ruchy czuje juz bardzoo wyraznie codziennie po kilka razy , czasem staja sie az nieprzyjemne jak dzidzia daje tak mocno czadu!
Dzisiaj boli mnie troche dziwnie brzuch, tak jakby przed okresem, czuje taki tepy bol w okolicy jajnikow , jakby takie ciagniecie.. troche sie martwie bo nie wiem co to.. wzielam jedna no-spe na wszelki wypadek -1 raz w tej ciazy,
czytam ze to moga byc juz te skurcze brixtona-hicksa bo zaczynaja sie juz od 20tego tygodnia ale to raczej nie to.. bardziej to jakby rozciaganie.. moze macica i sciegna sie rozciagaja tez ktos tak pisal.. ktoras z Was tez to miala?
Pozdrowionka!
:-):-)