Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Boże chyba by mnie rozerwało gdybym naturalnie rodziła
A jego matce nie wysiadł kręgosłup?
I t jest najgorsze kiedy jest sie w atkiej sytuacji z jednej strony ma się wszytskiego dość a z drugiej strony strach co am dziecku jeść. a faceci potrafią to wykorzystac oj potrafią.Dzien dobry wszystkim!!! :-)
Patrycja gratuluje Gabrysia super imie my jesli bedziemy mieli córeczke myslelismy o Gabrysi!
Patitka pamietaj ze masz nas i zawsze mozesz sie wyzalic my wysłuchamy i w miare mozliwosci cos doradzimy! Identyczna sytuacje jk twoja obserwuje na codzien u mojej siostry tez ma meza drania ktory co weekend hula z kolegami na imprezkach a ona siedzi z dwojka dzieci sama w domu! Mowi ze chce odejsc ale sie boi bo nie ma zadnych srodkow do zycia !
Moja bestyjka wczoraj wazyła juz 465g.A tak z ciekawości Anisen ile ważyła wczoraj Twoja Kingusia?:-)
465?!Moja bestyjka wczoraj wazyła juz 465g.
Ale dużo mój Wiercipiętek 410g:-) mój Gabryś wysiada przy Twojej Kingusi
Kurcze chyba juz wolę tego księciunia z bajki choc acy nie istnieją. Chyba.Patitka kochana a może to jednak przejściowe problemy... Musisz się dzielnie trzymać dla dzieci. Mam nadzieję że wszystko Ci się super ułoży - jak wolisz z ojcem dzieci albo z jakimś księciem z bajki...
Córeczka Anisen przebije naszych chłopakówTo duża dziewczynka będzie :-) Mój Igorek miał zaledwie 330g w poniedziałek. A niby chłopcy są więksi :-)
ale może jeszcze ją dogonimy to dopiero półmetek