Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
465?!Ale dużo mój Wiercipiętek 410g:-) mój Gabryś wysiada przy Twojej Kingusi
![]()
ja zapytałam ojego lekarza i on powiedział, ze według tego orientuje sie jak dziecko wypada w skali innych dzieci w tym samym tygodniu ciąży. Wiec według niego jest baaaardzo duża, stąd powiedział mi o cukrzycy ciążowej, bo wtedy są duże dzieciaczki. Oby nie sprawdziły sie najgorsze podejrzenia bo trzeba będzie ścisła diete i nie tylko.Dziewczyny to sa orientacyjne wagi, wyliczone na podstawie takich parametrów ja knp. dłuogśc kości. Także wcale Wasze dzieciaczki nei kusza tyle ważyć. Spokojnie![]()

prawdopodobnie będę miała córeczkę

jest śliczna, zdrowa, duża
tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewuchyprawdopodobnie będę miała córeczkę
jest śliczna, zdrowa, duża
tzn. na 100% to nie jest pewne bo malutka się wierciła, tańczyła mi w brzusiu i tymi girkami tak się zasłaniała, że lekarz mi robiła 2 USG raz na brzusiu a drugi raz dopochwowo, no i mówi że siusiaka nie widać hihihi ale jeszce bedzie sprawdzał;-)
Wiesz co Rechotku masz rację takim h......om się zdaje że sa super ekstra menami i co sie nami będą przejmmować więc chyba faktycznie trzeba ich olać i pociągnąć do odpowiedzialności w formie alimentów.kochana nie wstydź sie to jemu powinno byc wstyd ja też prawdopodobnie będę sama bo mojemu od kiedy jestem w ciąży odbija przestał przyjeżdżać coraz więcej czasu w pracy i skąpi mi już na wszytko zachowuje sie jak dzieciak szkoda gadać dlatego ciąża mnie przestała cieszyć tak naprawdę ....lepiej pójść na piwko niz posiedzieć z ciężarną kobietą....h...mnie strzela.....ale olać to...najgorsza jest sytuacja finansowa ja kiepsko zarabiam i sama mieszkam ledwo mis tarcza na opłaty a gdzie jedzenie i dziecko????
Wielkie GRATULACJE, mam tylko nadzieję że te nasze bąbelki nie będą zmieniały płci co wizytęDzień Dobry KochaneWstałam w dobrym nastroju mimo beznadziejnej pogody
Wczoraj wyczekaliśmy się 3 godziny:-( Ale warto było
Teraz mam zastrzyk energii na cały tydzień
I miałam dobre przeczucie
Nie cieszyłam się Zosią bo nie byłam pewna
I miałam rację
Będzie Gabryś
Nie chciał pokazać co tam ma ale miły pan dr. go podszedł i było widać!
Mamy trzy zdjęcia będę w domku to wstawię;-) i 20 minutowy film z całego badania
Podczas badania rozpychał się rączkami aż na zewnątrz było widać, ziewnął sobie i ... wystawił nam język
Także jestem bardzo szczęśliwa mój Mężuś mało się nie posikał tak przeżywał
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-) Miłego dnia;-)
Mamo Sówka gdybyś mogła to zmień mnie proszę na niebiesko a imię Gabryś;-)

Co znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?Ja się już nie uczę a pracę straciłam jakiś tydzien temu więc nie jesteś sama :-)
Ja już wróciłam od lekarza dał mi posłuchać serduszka Maleństwa uwielbiam to
A USG mam dopiero za tydzieńjak ja już teraz sie nie mogę doczekać
![]()
No nie powiedzieli mi, że mnie zwalniają tylko, że nie będę miała gdzie wrócićCo znaczy że straciłaś prace przecież kobiet w ciąży nie wolno zwolnić z pracy?
no to sobie poszłam w długą na L4
teraz robię makaron z mieskiem mielonym pieczarkami i innymi pierdołami zapiekany z serem tylko, że ja mięska nie lubie
będę wysłubywać jak zawsze
ale inni niech poczują pełnię smaku