reklama

Wątek główny

reklama
Nasze siatkarki przed chwilą wygrały:-)

Byłam na zakupach i nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić kilku ślicznych ubranek dla mojej córci, zaraz zrobię zdjęcia i pochwalę się na odpowiednim wątku

Kochane ja miałam udany dzionek:-)

Rano pojechałam do sklepu i udało mi się kupić dla Mężusia ode mnie i od Sóweczki takie fajne body z napisem "Kocham Mojego Tatusia, 5000 całusów Bardzo Cię Kocham" (po prostu boskie:-D) i karteczkę:-D kolor był tylko różowy i żółty, więc wzięłam żółty, bo nie wiadomo co tam w brzuszku siedzi:-p

Potem przyjechali goście do teścia i zaś mega się najadłam:tak: ale troszkę posiedzieliśmy na dworze, bo pogoda była nawet w miarę, bo świeciło słoneczko, ale szybko zrobiło się zimno brrrr:szok: była córeczka od kuzynki Mężusia Ania, która ma 4 lata i jest po prostu cudowna:-)

Pooglądaliśmy oczywiście nasze siatkarki (bo wczoraj hehe zasnęłam:-p) i muszę przyznać, że ładnie grały:-) teraz czekamy na "Mam Talent":-D

Buziaczki dziewczyny i kolorowych snów:-)

Gucha już dawno jesteś na liście dotyczącej wątku zamkniętego:-) i jesteś tam na zielono:-D

Ostatnia edycja:
Patrycja zapraszam gorąco :-)
ale by było miło, az mi sie mordka uśmiecha
Oczywiście wcześniej dam Ci znać;-):-D
Ja oglądam film z Mężusiem na tvnie i w ogóle się dziś obijałam, coś kiepski dzień dla mnie, ale jakieś ciasto musiałam zrobić i zrobiłam kremówkę:-D:-D Wyciągnęłam ciato francuskie z zamrażalnika, zrobiłam krem i sobie podjadam:-pDobranoc Kobitki

A ja od 13 siedze przy komputerze i sie wkrecilam w kupowanie ciuszkow na ALLEGRO....
Takze zrobilam moje pierwsze ZAKUPY!!
Tez sie pochwale oczywiscie!

DOBRANOC

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry