• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
witam jestem w piątym tygodniu i mam termin na 1luty:) jestem szczęsliwa bo to po kilu miesiącach starania sie! jestem teraz przeziąbiona , wiec siedzę w domku i kuruję sie domowymi sposobami.pozdrawiam wszystkie przyszłe lutowe mamusie :)to tak na początek bo jestem tu nowa!
witaj - my to leb w leb bedziemy szly:-):-):-)

Robiłam test jedna kreska:-( Znów pewnie trzeba bedzie probowac:wściekła/y:
nie trac nadziei - kiedy masz termin @??

Termin mam na dzis ale jeszcze @ nie przyszła.. Ale ostatnio byłam troche chora ( miałam kaszel) wiec pewnie od tego... Jutro albo po jutrze przyjdzie.. W zeszłym miesiacu też spozniła sie 2 dni..

MeKlaudia Miej nadzieję. Znam taki przypadek, że 2. kreseczka pojawiła się po 10 dniach po terminie spodziewanej miesiączki... nic nie jest oczywiste jeszcze, na początku ciąży też się ma bóle jakby miała miesiączka przyjść... Głowa do góry.

anula082 Wielkie gratulacje!!

Jutro już idę do lekarza na usg i konsultacje. Ostatnio się czułam bardziej osłabiona i trochę mnie piekło przy oddawaniu moczu. Zrobiłam badania ogólne- OB, mocz, morfologia, biochemia.. Kilka podpunktów jest ponad normę i idę to skontaktować z moim lekarzem , bo już się martwię;( mam nadzieję, że nie będę musiała opuszczać Was i będzie wszystko dobrze.:(

reklama
Tak bardzo chce miec 2 dzidzie ze szok... Już nawet imiona mam wybrane.. Co chwila przegladam ciuszki małego te malusie.. Normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry