Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a na kiedy masz termin @? ja robiłam Quick Vue i wyszedł pozytywny cztery dni przed@ ale fakto jest taki ze nie wsztstkie maja wysokie hcg i czasem wychodzi dopiero w terminie @.... w kazdym razie trzymam kciukiMi niestety wyszedł negatywny testŁudze sie tylko tym że za wczesnie zrobiony.. 4 powinnam dostac @ wiec sie okaze..

a na kiedy masz termin @? ja robiłam Quick Vue i wyszedł pozytywny cztery dni przed@ ale fakto jest taki ze nie wsztstkie maja wysokie hcg i czasem wychodzi dopiero w terminie @.... w kazdym razie trzymam kciuki![]()

Kobietki drogie. Obliczałam sobie termin porodu wg reguły Naegelego. Termin porodu = data ostatniej miesiączki – 3 miesiące + 7 dni. Z tym, że ten cykl był 33dniowy,a miesiączkę miałam ostatnią 21.04. W suwaczkach mi wychodzi jak poniżej, że to jest 4tyg i 5 dni a od miesiączki 5 tyg 5 dni. W takim razie czym mam się sugerować?? I które obliczenia przyjąć za poprawne??
mi też ten test wyszedł na 5 dni przed![]()
najnowsze badania mówią o tym, że wysokość hcg jest zależna od płci maluszka... ja miała kilka razy robioną betkę, aby sprawdzać czy dzidzia jest i zawsze miałam spooooro przekroczone normy (4 krotnie)... wtedy czytałam, że przy dziewczynkach jest tak wysoki poziom.... no i lekarz teraz daje się pociąć za to, że mam córcię![]()