reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pati na dlugo nas nie zostawiaj
Moje dziecko spi,maz pojechal do pracy,dzieci w szkole ale uwaga uwaga dzisiaj sami wracaja bo maly ma katar i nie chce z nim wychodzic,bo jest bardzo zimno,chyba bede siedziec jak na szpilkach dopoki nie przyjda

reklama
Hello,
Rossa wierz mi, jest czego:-D:tak:
Edi i jak dzieciaczki? ja juz wczoraj bylam tak wykonczona, ze niesiedzialam przy kompie pozniej:confused:

Alee mam stopki - jak niemowlaczek:-D
Tak u nas zimno bardzo az mi sie niechce wychodzic. Czy wasze dzieci tez spia do prawie 10tej?:szok:
Jak tak pozno wstaje to potem mi czasu brakuje:-)aleeee to nie moja wina:-p

Rosa ,Monia moje chlopaki poradzili soie i byli cali w skowronkach :-D wiec doszlismy do wniosku ze juz sa na tyle samodzielni aby mogli wracac sami do domu :-)

Witam dziewczyny:-D:-DDawno mnie tutaj nie było.Zuzia dalej ciągnie cyca:no:Masakraa!!!!! Koleżanka odstawiła a ja dalej uwiązana jestem.Nie wiem nie potrafię nie mam siły ją odJak bęstawić.Na nic czasu nie mam.Śpi mi do 11.00, chodzi spaać o 23.00 i wszystko do kitu.Jak będe miała jak to napiszę więcej.

Witam. Wczoraj w nocy chciałam napisać, a tu wyłączyli forum na 20 min, a że za bardzo byłam zmęczona to zrezygnowałam z czekania i poszłam się położyć spać. Zaliczyłam wczoraj fryzjera bo w końcu było trzeba zrobić coś z tymi moimi włosami. Krystek jeszcze śpi to mam możliwość tu być bo jak tylko zobaczy że siedzę, to chce żeby mu puszczać piosenki: Kaczuchy ( kwa kwa), Halo dziadku( halo) i Mydło wszystko umyje ( Myju myju)W nawiasach jak na te piosenki mówi Krystek.:-D
Hello,
Alee mam stopki - jak niemowlaczek:-D
Tak u nas zimno bardzo az mi sie niechce wychodzic. Czy wasze dzieci tez spia do prawie 10tej?:szok:
Jak tak pozno wstaje to potem mi czasu brakuje:-)aleeee to nie moja wina:-p
Krystek to się późno kładzie w nocy i czasami też przed 10 wstaje albo wcześniej. Ja wolałam jak wstawał po 6, po 10 miał drzemkę i 21 już w swoim łóżeczku spał. A teraz to szaleje do 24 , wczoraj jakoś padł po 22.

Monika ja to sobie tego nie moge wyobrazic,moj syn ma miec zone :szok: no way :-p

Moj to tez tak sypia do poznych godzinek,np dzisiaj obudzil sie o 10:30,a ja z tego korzystam bo mam troszke czasu dla siebie itd :-D

reklama
Cześć!
Ja wolę mieć czas dla siebie i męża wieczorem, więc młoda idzie spać między 19 a 20 (nie śpi już w dzień), kładę, całuję, idzie spać. O 5 się budzi na cyca, a potem śpi do 6.30 (jak ja muszę wstać) albo do 8 (jak nie muszę wstać). Tak jest nam wygodniej, choć ja jestem śpioch i czasem bym sobie jeszcze poleżała...
Edzia, ja też jeszcze karmię: raz o 5 nad ranem, czasem drugi raz w ciągu dnia. Jak przychodzi i się domaga, a ja nie chce dać to 1) daję jej pić 2) przytulam, chwilę noszę 3) tłumaczę, że "mle" jest wtedy, kiedy jesteśmy w piżamach. I tak to trzymam w ryzach. Jak chcesz odstawić, to odstaw, ale musisz być konsekwentna, a nie raz nie dać, a raz ulec. Powodzenia!
An

Do góry