M
mamaoli
Gość
koga dzięki, że we mnie wierzysz

i fajnie wiedzieć, że są inne babki w takiej sytuacji

i fajnie wiedzieć, że są inne babki w takiej sytuacji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

klamot taki duzy
no ale dzis juz sie bardziej odwazylam i jezdzilam ze hej-jak tak troszke pojezdze to moze zdecyduje sie na prawko-ale to juz musze dobrze juezdzic potem tylko teoria...............hehehe no i ciekawe czy mi wtedy da jak papierkiem mu pomacham
).ogolnie jak bedziesz chciala odstawic musisz byc konsekwentna-ja przezylam to gorzej niz synus
.wydaje mi sie ze to troszke malo to mleczko-bron boze nic nie narzucam-tylko to juz duza dziewczynka i powinna jesc inne rzeczy-tak pisze po swoich doswiadczeniach-wiem teraz ze na odstawienie powinnam zdecydowac sie wczesniej............no ale ola rozwija sie dobrze,tak?a co na to lekarka ze nic procz mleczka nie chce jesc?ha, moze i Ola zamulona mlekiem, ale sek w tym ze ona absolutnie nie chce jesc nic w zamian. Jak probuje ograniczyc mleko to wpada w taka histerie ze az wymiotuje z placzu. Na razie niech sobie je to mleczko, tylko ze mi to troche komplikuje plany starania sie o drugiego dzidziusia- zebym miala jakakolwiek szanse zajsc, to Ola musialaby robic choc raz na dobe przerwe dluzsza niz 6 godzin, a to sie jeszcze od jej urodzenia nie zdarzylo! Maksymalna przerwa to bylo pare razy 5 godzin, ostatnio najwyzej 4 godziny (w nocy). W dzien- je co pol godziny, chyba ze fajnie sie bawi, wtedy co 2. Na razie przed nami szczepienia, wiec jeszcze pocycusiamy do grudnia, a potem zobaczymy.