reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Osinko a ja czekam na twoje pytania a tu nic:-p
No i jak z tym wyjazdem?
Nie przejmuj sie mysle ze bedziecie sobie mogli pozwolic na jeszcze jedna kruszyneczke:-)
Ja tez o tym mysle ale chyba jeszcze nie teraz moglabym miec chodzi miedzy innymi o warunki it:tak:.Musialabym chyba miec wiekszy dom:blink:

reklama
cos nie moge doczytac gdzie OSINKA wyjezdza oswieci mnie ktos plisss:cool:

mysle ze ochota na sex nie zalenza jest od wieku ale od temperamentu pod tym wzgledem jeden maja ochote zawsze inne raz na jakis czas :) (jak ja )

kinga - uprasza się o relację jak tam Karola, czy ta mała dzielna kobietka ustawiła już sobie Wiktorka?:laugh2:

tak, poukładała u niani wszystko, tzn. poustawiała wszystkich jak chciała :-D Wiktor jest dzielny, przeżył pierwszy tydzień i cieszy się na widok Karoli. I może to zabrzmi dziwnie, ale ja widzę postępy Karoli, jest taka... bardziej dorosła.

osinko - kurczaki!, to Wy już tacy zdecydowani na wyjazd???:confused:

kinga - uprasza się o relację jak tam Karola, czy ta mała dzielna kobietka ustawiła już sobie Wiktorka?:laugh2:

już od dawna zadecydowalismy
mam nadzieję, że do końca roku wszystko pozamykamy, pozałatwiamy i najpóźniej w marcu wyjedziemy

może się Kasiula spotkamy! ;-)

u mnie ochota cały czas za to u mojego faceta zero...ostatnio byóło prawie 1,5 miesiąca temu...luuuz przecież nie będę go prosić:wściekła/y::tak:

kinga twoja córcia dorosleje a moja :confused: ostatnio tylko mee, meeeee, mee( tak mnie nazywa, chwilowo mama to za ambitne słowo jak dla niej:-D)ciągle na rękach, przylepiona maksymalnie, każda próba zejścia z rąk kończy się napadami płaczu...więc noszę po kilka godzin 14 kg jagód, na nikogo innego nie chce nawet spojrzeć, jak znikam choć na sekundę dostaje spazmów:-( za miesiąc szkoła.............już mam czarne wizje:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry