reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny dające maluchom Nutramigen!!!

Z racji wykonywanego zawodu codzinnie sprawdzam czy GIF (Główny Inspektorat Farmaceutyczny) nie wycofał jakichś farmaceutyków z obrotu.
I tak, w dniu dzisiejszym na liście tej pojawił się Nutramigen.
Proszek do sporządzania roztworu, puszka 425g, seria 701320, data ważności 14.05.2009.
Link do decyzji http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/WC/WC_2007-09-10-084.pdf

Powodem wycofania jest zbyt duża ilość zanieczyszczeń.

Przekażcie info innym mamom.
Tymczasem pozdrawiam
Ewa

Witajcie mamusie :) po bardzo długiej przerwie witam się z wami !!!!!
Mam nadzieję, że jeszcze nas pamiętacie ;)
U nas życie nabrało tempa :) Miluś szaleje, ucieka i baaaardzo dużo pogaduje.
Waży ok 12 kg i mierzy 85 cm
Od środy w zeszłym tygodniu rozpoczęliśmy zajęcia adaptacyjne w żłobku.
Trzymajcie za nas kciuki, ba ja bardzo to przeżywam.
Mam nadzieję, że zawitamy na BB już na dłużej
Jeszcze raz was wszystkie gorąco pozdrawiam i wirtualnie ściskam.

Gratuluję wszystkim rozdwojonym mamusiom :)
Wszystkiego najlepszego dla rocznicowych par.
Marlenka trzymam kciuki za ciebie!!!! Gratuluję bardzo dobrej decyzji :)

jednak nie opoczno ale Tubądzin Majolika Pueblo, pomarańczowa zmiksowana z czymś jeszcze :) - Kaśka dzięki twojej sugestii,że w TTW Opex można zobaczyć płytki z PAradyża, zajrzeliśmy tam dzisiaj, Paradyż oblukaliśmy i wybraliśmy Tubądzin :)

cioteczny brat Piotrka przyniósł kota - Krzymek zwariował na jego punkcie, a kot nic sobie z Krzymka nie robi :) i mamy dylemat...(dziadek chce go oddać, a my zastanawiamy się, czy nie zostawic..)

Iwosz kochana - u nas na punktach jest tak, że ludzie przychodzą za opocznem czy cersanitem , a wychodzą z tubądzinem :confused: ja do kuchni zostaję przy mariannie seledyn, a łazienka .................... pilch, tubądzin, pilch, tubądzin......... sama nie wiem co chcę

uf, troche nadrobilam :-)

widze ze nasze szeregi znow zasilaja catherinka i inkaa5 witajcie kochane!! domagam sie wielu postow o tym co u was :tak:;-)

dziewczynki budujace sie: zycze duzo sily i wytrwalosci, na pewno zostanie wam to wynagrodzone! :tak:

u mnie calkiem wporzo :-p jezdze sobie autkiem (coraz lepiej sobie nawet radze :cool2: )
pawel zadowolony z pracy, bartek pokochal babcie i dziadka bardziej niz moglsmy sie tego spodziewac :-) wiec chyba wszystko dobrze ;-)
tylko wolnego czasu coraz mniej :sorry2:

Inkaa- Buziaki suuuperrrr:tak::tak::tak::-D:-D:-Dże jesteście ...ale Miłek urósł

Iwosz - cierpliwości Ci kochana z tym wybieraniem życze :tak::tak::-D:-Dja nie moge się zdecydowac na płytki ...najbardziej chyba mi się podoba Tubądzin...a Iwoszku ile się na takie płytki czeka po złożeniu zamówienia

Madzia- fajosko że się rozjeździłas...:tak::tak::-D:-D:-Dja teraz ..musze się przerzucić na wieksze autko...i musze wkońcu przysiąc...dziś już nasza bryka jest na bóstwo zrobiona po generalnym sprzataniu wewnątrz i praniu tapicerki za bagatela 140 zł( mam nadzieje że warto było)

cioteczny brat Piotrka przyniósł kota - Krzymek zwariował na jego punkcie, a kot nic sobie z Krzymka nie robi :) i mamy dylemat...(dziadek chce go oddać, a my zastanawiamy się, czy nie zostawic..)

iwosz jak to co zrobić????????????????
pewnie, że zostawić :) !!!!!!!!!!!
My mieszkamy z moją mamą i towarzyszą nam jej 3 :szok::szok: :tak::tak: koty + nasz pies :-p
Miłek super się dogaduje z całą zgrają. koty przed nim uciekają ;) a w naszej suni ma największgo przyjciela :)
Dobrze, że mieszkamy na 120m2 bo inaczej .... :-D

dziewczyny! wściekła jestem! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyciągam rano pieluszkę z paczki, żeby nie było - huggiesy super flexy premium, a w pieluszce, dokładnie w bawełnie -
zasuszony robak!!!!!
zaraz będę pisać do huggiesa, wyślę im tę cholerną pieluszkę! kurcze, a gdybym w nocy po ciemku zmieniała Agacie pieluszkę?!?!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
dziewczyny! wściekła jestem! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyciągam rano pieluszkę z paczki, żeby nie było - huggiesy super flexy premium, a w pieluszce, dokładnie w bawełnie -
zasuszony robak!!!!!
zaraz będę pisać do huggiesa, wyślę im tę cholerną pieluszkę! kurcze, a gdybym w nocy po ciemku zmieniała Agacie pieluszkę?!?!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Coś podobnego!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:Napisz im Osinka, co tym sądzisz. Ciekawe, co odpowiedzą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry