reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
OSINKO to naprawde wkurzajace dobrze ze to dojzalas:no:
dziewczyny to fajny macie zwierzyniec co niektóre hehe;-)
u nas nic nowego pogoda dopisuje wiec wypelniamy czas spacerami a tak poza tym nudaaaa:crazy:

reklama
Iwosz - cierpliwości Ci kochana z tym wybieraniem życze :tak::tak::-D:-Dja nie moge się zdecydowac na płytki ...najbardziej chyba mi się podoba Tubądzin...a Iwoszku ile się na takie płytki czeka po złożeniu zamówienia

pojęcia nie mam - na razie ustalamy jak chcemy je ułozyć aby nie przesadzić z pomarańczowym :)
do kuchni mieliśmy od ręki w Leroy Merlin (płytki z OPoczna)
nie spieszy się nam z łazienką aż tak bardzo jak z kuchnią (na początku października mają nam zamontować meble)

osinko: szok, normalnie nie chce sie wierzyc, to tak neiprawdopodobne ze nawet troche smieszne: co tem robak szukal w tej pieluszce ;-)
ale tak powaznie to moze to tez wina sklepu-zle przechowywane rzeczy??

Iwosz - co do płytek z dużych sklepów - to jest tak - przychodzi sklep do fabryki i mówi - dajemy tyle kasy i chcemy tyle tys metrów płytek za to. no i fabryka wykonuje oszczędzając na czym się da żeby mieć zysk, no a sklep ma promocję.

pieluszki kupowałam w Realu w promocji, może tam się zakradł robak... mi to bardziej wygląda na produkcję, bo on jest "wpleciony" w bawełnę...

ciekawe co mi odpiszą, wyślę im tę pieluszkę! :-p

reklama
nasz nowy lokator :)

kotdg2.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry