reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
oj dziewczyny :no::no::no: nie zgalądalam pare dni a tu tyle złych rzeczy i nieszczęścia sie narobiło :-(

bądzicie dzielne i tzymajcie się cieplo - przesyłam Wam wirtualnie - siłe i moc do pokonania problemów i bólu

AQUA Widzę nowy suwaczek ;-)

OSINKO Biedna Agatka. A z tymi pielęgniarkami, to naprawdę. W przychodni we Wrocławiu była jedna specjalnie "wyszkolona" do dzieci. Pamiętam, jak w szpitalu po porodzie jedna nie potrafiła pobrać krwi z główki i Łukaszek miał dwa strupki na główce. Od razu to zauważyłam i zrobiłam dochodzenie.

Marlenka - nowy suwaczek zamontowałam sobie bo coś kiepsko idzie nam strzał w dziesiątke ;-) chyba mamy porblem z celnością ;-)

dzisiaj ludziska mieli jakiś dzień dobroci dla nas :

nasz murarz podarował nam cała wielgachną miche grzybków,

ciotka przysłała szyneczke wlasnej roboty - wędzona pycha i prawdziwego wiejsiego kurczaka nie jakiegoś tam supremarketowca tak - fajnie tylko ja niecierpię porcjować kurczaczków wwwrrryyyyyy - jak mam je ciachać to mam gęsią skórke - a ten był jakiś szczególnie wypasiony - ale dałam mu rade.- mam nadzieje, że następnym razem nie przyśle mi prosiaczka a - miscse maślaków też dałam rade teraz się gotują więc musze czekać

osinko biedaczku... współczuję bólu Agatce
Miłek też miał pobieraną krew z rączki i z tego co pamiętam tylko chwilkę się wzdrygnął przy wkłuciu a potem panie pielęgniarki pokazały mu telefony z klapką i już mogły z nim robić co chciały ;) no Miłek widział tylko telefon :) hahaaa ale fakt, że wkłuły się za pierwszym razem i bardzo ładnie bo nie było śladu.

A mnie dziś wreszcie udało się złapać siuśki Miłka do pojemnika na badanie. Łapałam od wczoraj... Za nic nie chciał sikać do kubeczka, co podstawiałam to odsuwał moją rękę i mówił NIE. Posadziłam go na nocnik (w nocniku kubeczek) to sobie ręką wyjął kubek, założyłam mu taki woreczek dla niemowlaków do zbierania moczu... przy pierwszej kontroli - pusto, przy drugiej - wszystko się z woreczka wylało ;-);-)dziś go posadziłam na nocniku, kubeczek zasłoniłam ręką.. mówię PSI PSI PSI ;) Miłek się spina i spina.... patrzy na moją rękę, patrzy ;) ale jest sukces :) zrobił wreszcie to nieszczęsne siku do pojemnika hahaha hahahah hahaha
wyniki jutro... zobaczymy.. lekarce coś się oczy Miłka nie spodobały, że niby opuchnięte i się spytała czy on nie miał nigdy kłopotów z nerkami.... nie miał.... kazała się szybko zgłosić jak opuchlizna się powiększy... cholerka troche się martwię... bo już tak ładnie wyszliśmy ze wszystkich chorób a tu.... o j nawet nie chcę myśleć...

aqua to ja trzymam za was kciuki i... hmmm miłej zabawy ;)

Inkaa- mi ostatnio lekarka też kazała zrobić Kubie badania moczu bo też oczęta jakieś podpuchnięte miał i te wybroczynki pod oczami - wyniki wyszły ok więc nie martw się a wybroczynki same się wchłoneły może porostu młody zabardzo się spinal podczas histerii

reklama
Zmykam dziewczynki :)
Idziemy z psem na spacer.
Dobranoc!!!
A jutro wybieram się z Miłkiem na ECCO WALKATHON ...sama, bo D. jedzie do Łodzi... Może któraś z was z W-wy też się wybiera???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry