Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też już miałam wycinany guz z piersi. Na szczęście też niezłośliwy. Własnie minęło 10 lat w październiku. Trochę gorzej mi się karmiło ta piersią, ale to bardziej moje przeczulenie niż faktyczna różnica. Ogólnie mleczka bardzo dużo.
Dziewczyny - bardzo Wam współczuję braku Rodziców... to straszne
agao - będzie dobrze!!! ja mam w swoim pokoju koleżankę, której ok. 5 lat temu wycięli guza mózgu - złośliwego - Beatka jest zdrową, silną, wesołą kobietą - ma 43lata - nie martw się!!!!
Jadę do domu dziewczynki. Jacka zaraz dziadek odbierze z przedszkola a jeszcze musze mu kupić coś za kolejny stracony ząbek w weekend !!! Zbankrutuję za nim wypadną te mleczaki . Teraz nie ma dwóch dolnych z przodu, no może nie ma półtora, bo jeden już rośnie .
A miałam się Was zapytać. Czasem jak jadę samochodem, albo robię jakieś zakuoy, mam ogromną ochotę podzielić się z Wami tak na bieżąco swoimi obserwacjami. Jak mi wtedy brakuje forum, albo chociaż żeby sms napisać . Normalnie uzależnienie .